Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny a barátnőm, mit tehetek? A gondom az, hogy a bartánőm, akivel majdnem egy éve együtt vagyunk, nagyon féltékeny.
Figyelt kérdés
Régebben találkozhattam a barátaimmal, de mára már ezt se szabad, mert mivel ez egy pizzéria, biztos csajozom. Ha nem vagyok gép előtt: hol lehetek, ha gép előtt vagyok? Kivel msn-ezek...
Szeretem a csajszit, mindennél jobban. De teljesen elszigetelődtem. Mit tegyek?...
2010. ápr. 26. 21:27
41/52 A kérdező kommentje:
Ez vagy Te... Dobd ki. Nem akarlak utána többet látni.
2010. ápr. 27. 09:29
42/52 anonim válasza:
a szemetet kell kivinnem, mert megtelt.. ez vagy te...
43/52 A kérdező kommentje:
Tök mindegy. Menj pénteken bulizni. Akkor én is megyek. Ott leszek, ahol a barátnőd szülinapja volt.
Üdv
2010. ápr. 27. 09:37
44/52 anonim válasza:
hehe XD és ha megyek, akkor mi van? csak a barátaimmal találkozom, és vizet iszok. mondtad, a helyszín mindegy. akkor meg?XD
45/52 A kérdező kommentje:
Menj. De én is megyek. Megegyeztünk. Tényleg dolgozom, nem érek erre rá.
Szia
2010. ápr. 27. 09:46
46/52 anonim válasza:
akkor betartod az igéreted XD én különben sem oda megyek XD
48/52 anonim válasza:
Felmerült bennem, hogy ti csak szórakoztok, és ez az egész megjátszott. Értelmes ember nem áll neki ilyen oldalon vitatkozni. Szakítsatok basszus és meg van oldva.
49/52 A kérdező kommentje:
Hát pedig ez élesen komoly. És én csak leírtam, ő reagált rá. Az lenne a legegyszerűbb, de én nem akarom eldobni. De tény, hogy kérdés felmerült bennem: Egyedül vagyok és nyugalmam van, vagy vele vagyok, és hiszti?... Melyik a jobb?...
2010. ápr. 27. 16:17
50/52 anonim válasza:
bennem is: egyedül vagyok vagy van egy barátom, akivel szintén egyedül vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!