Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny a barátnőm, mit tehetek? A gondom az, hogy a bartánőm, akivel majdnem egy éve együtt vagyunk, nagyon féltékeny.
Régebben találkozhattam a barátaimmal, de mára már ezt se szabad, mert mivel ez egy pizzéria, biztos csajozom. Ha nem vagyok gép előtt: hol lehetek, ha gép előtt vagyok? Kivel msn-ezek...
Szeretem a csajszit, mindennél jobban. De teljesen elszigetelődtem. Mit tegyek?...
Jaj ne haragudjatok, de ez már vicces:D
Tegyél ellene. Azért vagy papucs, mert hagytad, hogy az legyél.
Te jó ég! Amúgy most ti máshol is kommunikáltok, vagy csak itt chateltek? Nem nyilvánosan kéne megbeszélni ezeket. Egymásra próbáljátok ráhúzni a vizes lepedőt. Inkább szakítsatok, azt' mindketten visszakapjátok a szabadságotokat.
Feltéve, ha ez nem kamu.
Pfffff...nekem is volt egy barátom, aki miatt végül én is teljesen elszigetelődtem. Csak az ő barátaival jártunk ide-oda, ha én akartam találkozni a barátaimmal, mindig ment a cirkusz. Mondtam neki mindig, hogy jöjjön ő is, az sem volt jó.
A két és fél év alatt, amíg együtt voltunk, összesen 3-szor ha találkoztam a legjobb barátommal, akivel amúgy majdnem minden héten szoktam. Soha semmi oka nem volt a féltékenységre, de a végén már belefáradtam az egészbe, gondoltam egyet és megcsaltam. Úgy véltem, ha már gyanusítgat, legalább legyen rá nyomós oka is. Persze elmondtam neki, kiakadt, kibékültünk és még húztuk kb. 3 hónapig, aztán otthagytam valaki másért. Hát így járnak az idegbeteg, féltékeny, "kisajátítós" emberek. Pedig nagyon szerettem. Dehát elcseszte. És igen, én is mindig fenyegetőztem, hogy tényleg megcsalom, ha nem tér észhez, mert már egyszerűen nem tudtam másképpen reagálni a kirohanásaira. Először nem is gondoltam komolyan. Dehát mint írtam, így járt. Úgyhogy akármelyikőtök is ugyanez a fajta (mindketten a másikra kenitek, úgyhogy nem tudom eldönteni kihez címezzem), de ha nem akarja, hogy ilyen véget érjen a kapcsolat, gyorsan változtasson a viselkedésén.
Szia!
Engem nemigen érdekeltek a lány ezen kirohanásai. Nekem már voltak barátnőim, hosszabb kapcsolatok - rövidebbek is. Neki még sose volt senkije, és talán ezért gondolkodik úgy, hogy mindenki elől elzárna. Jóban voltam lányokkal is, voltak lány barátok. De megértem, hogy ez nem tetszik neki, nekem se tetszene, ha srácokkal barátkozna. Tehát ezekről a barátkoról "lemondtam". Max összefutunk valahova menet, vagy véletlenül- és pár kérdés, és szia szia. De már a srácokkal se találkozzam?.... Van egy hely, ahova mindig lejártam, függetlenül attól, hogy volt-e barátnőm. Idén még nme is voltam velük! Kellenek ők is, de a folyamatos ellenőrzéstől megőrülök. Hasonló helyzetben érzem magamat mint Te, csak én a srác vagyok. Mérgemben már mindent mondok én is, hiába mondom, hogy nem veszem fel a kesztyűt, nem szólok vissza. De mond rám: férfiku..va, f.szszopó, k.cs.g, f.sz, stb... Én így mással sem beszélek, nem hogy azzal, akinek a kezét fogom. Elhiszem, hogy nem volt még senkije, de ilyen lányt nem is ismertem még. Eleget vagyok a gép előtt a munkám miatt, de ha korán lelépek msn-ről, az is baj, vagy legalábbis "fáj neki" - ahogy mondja. A munkám szar, csicska vagyok otthon, stb... Az ő barátai meg?... Max egy csaj, aki bulinként 3-4 sráccal kever... Ő a minta nekem?.. Az etalon?... Nehéz így, és egyre jobban elfáradok. Nyugalom kell nekem, nem "ez".
miért, a te barátaid? az egyik ott csalja a barátnőjét, ahol tudja, a többi meg nem is csajozik :D
de ha tudnál szöveget értelmezni, akkor tudnád mi a problémám. de az neked marha nehezen megy.
Ja, arról nem beszélek, hogy fél évig azt hallgattam, hogy a legjobb barátja egy lány...
Amúgy van barátom, csak Pesten, de amilyen hülye voltam, ott hagytam őket, mert az, aki elméletileg megkért, ezt mondta... ki is a papucs ebben a kapcsolatban?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!