Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny a barátnőm, mit tehetek? A gondom az, hogy a bartánőm, akivel majdnem egy éve együtt vagyunk, nagyon féltékeny.
Régebben találkozhattam a barátaimmal, de mára már ezt se szabad, mert mivel ez egy pizzéria, biztos csajozom. Ha nem vagyok gép előtt: hol lehetek, ha gép előtt vagyok? Kivel msn-ezek...
Szeretem a csajszit, mindennél jobban. De teljesen elszigetelődtem. Mit tegyek?...
az a jó, hogy te sose vagy hibás semmiben:D persze...:D
nem voltam lusta tanulni, de mivel október óta azt hallgattam, hogy "gyere haza, gyere haza.."... szóval érted...
Sokszor említettem, hogy igenis, hibás is vagyok dolgokban. Igyekszem is. De Te nem tanulsz, nem dolgozol. Otthon vagy 24 órában, és nyomod a gépet. Én dolgozom, bütykölök itthon... Megérted? Nem...
A fent említett hozzászólás egy pontig hasonlít a jelenlegi helyzetünkre. Elmarsz magadtól, a beteges féltékenységeddel. Ez van... És idő kérdése, hogy tönkremenjünk. Rövid idő kérdése...
nem tanulok, nem dolgozom, hanem takarítok, kinnt kertben bütykölök, stb. ja, és feleslegesen járom le a lábam fájos térddel.
talán mert csak "állítólag" szeretsz. egy kapcsolatba mindkét félnek ugyanannyit kell beleadnia. tudod, ugyanannyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!