Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Féltékeny a barátnőm, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Féltékeny a barátnőm, mit tehetek? A gondom az, hogy a bartánőm, akivel majdnem egy éve együtt vagyunk, nagyon féltékeny.

Figyelt kérdés

Régebben találkozhattam a barátaimmal, de mára már ezt se szabad, mert mivel ez egy pizzéria, biztos csajozom. Ha nem vagyok gép előtt: hol lehetek, ha gép előtt vagyok? Kivel msn-ezek...

Szeretem a csajszit, mindennél jobban. De teljesen elszigetelődtem. Mit tegyek?...

2010. ápr. 26. 21:27
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
75%
vannak barátaim Pesten, így helyes
2010. ápr. 27. 08:15
 22/52 A kérdező kommentje:
Lusta vagy, lusta voltál tanulni. Én csak ürügy voltam az otthagyásra. Figyelmedbe ajánlom az éjfél után küldött üzit. Nekem ez már csak idő kérdése. Ahogy egy másik kommentelő kérdezte: "Ti még miért vagytok együtt?".. Nos jó kérdés. Azt hiszem bezárul a kör. És akkor boldog lehetsz újra, "Kedvesem".
2010. ápr. 27. 08:57
 23/52 anonim ***** válasza:
83%

az a jó, hogy te sose vagy hibás semmiben:D persze...:D

nem voltam lusta tanulni, de mivel október óta azt hallgattam, hogy "gyere haza, gyere haza.."... szóval érted...

2010. ápr. 27. 09:04
 24/52 anonim ***** válasza:
75%
különben is, tegnap este már mondtad, hogy vége.. vagy negyedszer, ötödször.. akkor mi a kérdéses itt?...
2010. ápr. 27. 09:05
 25/52 A kérdező kommentje:

Sokszor említettem, hogy igenis, hibás is vagyok dolgokban. Igyekszem is. De Te nem tanulsz, nem dolgozol. Otthon vagy 24 órában, és nyomod a gépet. Én dolgozom, bütykölök itthon... Megérted? Nem...

A fent említett hozzászólás egy pontig hasonlít a jelenlegi helyzetünkre. Elmarsz magadtól, a beteges féltékenységeddel. Ez van... És idő kérdése, hogy tönkremenjünk. Rövid idő kérdése...

2010. ápr. 27. 09:07
 26/52 A kérdező kommentje:
Talán mert nem csak "állítólag" szeretlek...
2010. ápr. 27. 09:08
 27/52 anonim ***** válasza:
83%

nem tanulok, nem dolgozom, hanem takarítok, kinnt kertben bütykölök, stb. ja, és feleslegesen járom le a lábam fájos térddel.

talán mert csak "állítólag" szeretsz. egy kapcsolatba mindkét félnek ugyanannyit kell beleadnia. tudod, ugyanannyit.

2010. ápr. 27. 09:10
 28/52 anonim ***** válasza:
75%
problémákat veled megbeszélni? lehetetlen. egyet is megbeszéltünk? nem. anya is mondta, hogy milyen.. hogy is mondjam, érdekes a hozzáállásod, hogy nem beszéled meg őket..
2010. ápr. 27. 09:11
 29/52 A kérdező kommentje:
Jó. beszéljük meg vita nélkül. Hívj, és beszélgetünk. Addig nem dolgozom, Tied vagyok. Tessék a lehetőség...
2010. ápr. 27. 09:12
 30/52 anonim ***** válasza:
75%
tegnap este hányszor hívtalak? neked is tenned kéne valamit a kapcsolatért, nem csak neked... többet nem hívlak, nem kereslek. innen is léptem. cuccaid a megbeszélt helyen lesznek hamarosan.
2010. ápr. 27. 09:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!