Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Féltékeny a barátnőm, mit tehetek? A gondom az, hogy a bartánőm, akivel majdnem egy éve együtt vagyunk, nagyon féltékeny.
Figyelt kérdés
Régebben találkozhattam a barátaimmal, de mára már ezt se szabad, mert mivel ez egy pizzéria, biztos csajozom. Ha nem vagyok gép előtt: hol lehetek, ha gép előtt vagyok? Kivel msn-ezek...
Szeretem a csajszit, mindennél jobban. De teljesen elszigetelődtem. Mit tegyek?...
2010. ápr. 26. 21:27
32/52 A kérdező kommentje:
A probléma megoldásának egy formáját ismered:
Az van, amit TE akarsz. Ha más van: Akkor nem lehet megbeszélni velem a problémát:)
2010. ápr. 27. 09:14
33/52 anonim válasza:
miért, vasárnap amikor mondom, beszéljük meg.. mit reagálsz?... jajj, nee... probléma megbeszélése nem ez.
34/52 A kérdező kommentje:
Kétlem, hogy lett volna ilyen... De ha nem az van, amit TE akarsz, akkor már milyen szemét vagyok... Nem hallgatlak meg, stb...
Továbbra is figylemedbe ajánlom az éjfél után röviddel érkezett hozzászólást...
2010. ápr. 27. 09:16
35/52 anonim válasza:
ohh, így volt. az, hogy nem figyelsz rám, lsd tegnap, amikor segítettem elküldeni a munkád, az a te bajod. én innen léptem. nem érek rád. pá
36/52 A kérdező kommentje:
Azt megköszöntem.
De ennyire tudod megoldani a problémákat:) Szia "Kedvesem" :)
2010. ápr. 27. 09:19
37/52 anonim válasza:
én meg figyelmedbe ajánlom, hogy hányszor mondtad, hogy ne hallgassak senkinek sem az irományára, mert az elferdíti a valóságot XD jajj.. ez már vicces :D
38/52 anonim válasza:
ha te nem akarod megoldani, mert te nem akarod, ez nem csak nekem egyértelmű, akkor mi a fenének oldjam meg én?...
39/52 A kérdező kommentje:
Tapasztalatlan kislány vagy. Én erre nem érek rá. Majd egyszer beszélünk. Szia.
2010. ápr. 27. 09:22
40/52 anonim válasza:
ja, mert meg szeretném beszélni a problémákat... ha ez tapasztalatlanság, akkor érdekes a felfogásod. na megyek, vár rám egy csomag, amit ki kell dobnom :D pápá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!