Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg akarom csalni a barátnőm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom csalni a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a barátnőmbe. Nagyon imádom. Viszont a diszkóban és a suliban megannyi lány van, akit könnyen megtehetnék. Késztetést érzek rá, hogy megtegyem. Egyre erősebbet. Hogyan lehet ellenállni ennek? És kell-e egyáltalán? Elvégre, ha nem tudja meg, akkor minden jó lenne. Elhagyni nem akarom, mert nagyon szeretem.
2010. ápr. 26. 19:31
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
58%

Lányok ide tényleg nem tudnak sajnos normális választ beírni, mert lány fejjel gondolkodnak.

Ettől még te nem vagy oké, kérdező. Az, hogy mindenki, aki lehord téged, álszent, szerintem azoknál igaz, akik még a félrenézést is büntetnék a hozzászólásaik alapján.

De ne hidd azt, hogy mindenki más napi kéztetést érez rá, hogy megcsalja a barátnőjét. Igen, meg lehet nézni más nőket az utcán, hidd el a nők is megnézik a férfiakat, jól szemügyre lehet venni őket, de a többségnél ennyi, senki nem csalja a másikat agyba-főbe, egy alkalommal sem.

Hogy éreznéd magad, ha a barátnőd megcsalna? Ezen elgondolkodtál már?

2010. ápr. 27. 19:17
 22/22 anonim ***** válasza:
Persze. Mert aki nem vágyakozik naphosszat más után, az álszent, mi?:D Igen, nagyon okos vagy te isXD
2010. ápr. 27. 20:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!