Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tálaljam egy lánynak, aki nyomul rám, hogy nekem már van barátnőm? Nem akarom megbántani.
Figyelt kérdés
Továbbképzésre járok és a csoprtársam ez a lány. Nagyon jól elvagyunk együtt a suliban, de nem említettem neki hogy van barátnőm. Most meg már nem érti miért nem megyek el vele randizni. Nem ígértem neki semmit és a szokásásnál nem nyomultam, kedveskedtem jobban mint a többi csajjal szoktam. Nem akarom, hogy ha kitálakok neki rossz legyen a viszony köztünk. 27/F2011. ápr. 11. 11:56
1/7 anonim válasza:
Ne mondd meg neki! Addig kell az életet élvezni, amíg megteheted!
2/7 anonim válasza:
Pff... Ha tényleg jóban vagytok, és érett, értelmes emberek vagytok mindketten, akkor ettől nem lesz rossz viszony. Nyugodtan mondd meg neki kereken, úgy ahogy van, és kérj elnézést, amiért nem említetted meg már korábban is. De találkozni attól még találkozhatsz vele, beszélgetni is beszélgethettek. Barátságnak semmi akadálya.
3/7 anonim válasza:
Értelmes felnőtt emberek vagytok, nem pedig óvodások. Kerek perec mondd meg neki, hogy van barátnőd. Nem is értem, miért nem tetted eddig. Azt írod, nem érti meg, miért nem akarsz vele randizni. Amikor szóba került, hogy ő randizni szeretne, akkor kellett volna azt mondanod, hogy bocs, de neked van párod. De ha már akkor nem tetted, mondd meg neki most. Ennyi. Normális ember ezen nem sértődik meg.
4/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de nagyon gáz vagy! :( Hogy esne a barátnődnek, hogy egy csaj nyomul rád, te meg eltitkolod, hogy ő van neked? A csajnak hogy esik majd, hogy hagyod, hogy nyomuljon, valamilyen szinten hülyét csináljon magából, neked meg barátnőd van?
Csak mert neked így kényelmes.
Szerintem még nem késő, hogy őszinte legyél.
5/7 Tótalaki Ottó válasza:
Szerintem meg már késő, hogy őszinte légy. De jobb későn, mint soha. Kérdés, hogy tudod-e vállalni, hogy ilyen gyáva és opportunista voltál. Gratulálok! Nem hiszem, hogy szereted a barátnődet.
6/7 A kérdező kommentje:
Na emberek, azóta már lefeküdtem a csajjal.
A jó kapcsoalton nem kell többet törnöm a fejemet.
2011. ápr. 20. 11:44
7/7 anonim válasza:
Első vagyok, örülök, hogy megfogadtad a tanácsom. :) Remélem azért a bnődet nem dobod ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!