Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg akarom csalni a barátnőm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg akarom csalni a barátnőm. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a barátnőmbe. Nagyon imádom. Viszont a diszkóban és a suliban megannyi lány van, akit könnyen megtehetnék. Késztetést érzek rá, hogy megtegyem. Egyre erősebbet. Hogyan lehet ellenállni ennek? És kell-e egyáltalán? Elvégre, ha nem tudja meg, akkor minden jó lenne. Elhagyni nem akarom, mert nagyon szeretem.
2010. ápr. 26. 19:31
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
97%

... mekkora paraszt vagy!!

Már bocs, de ha szereted miért is akarod megcsalni?

Vagy kamu a kérdés vagy egy igazi kőbunkó vagy.:S

2010. ápr. 26. 19:33
 2/22 anonim ***** válasza:
73%

AZ ILYEN BUNKÓ KÖCS*ÖGÖK MIATT VAN EGY RAKAT ÖNGYILKOS, DEPIS, ÉS ÖNBIZALOMHIÁNYOS CSAJ.

DUGD FEL A VIBRÁTORODAT A SEGGEDBE TE SENKIHÁZI FÉLREKEFÉLŐ KU*RVAPECÉR BAROM!

ui: kihagytam hogy hülyebu*zi.

2010. ápr. 26. 19:34
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképpen hagyd el, mielőtt kalandozni kezdesz. Amúgymeg, ha meg akarod csalni és más lányok után kacsintgatsz, akkor nem szereted úgy igazán mélyen és nem vagytok lelki társak.
2010. ápr. 26. 19:35
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

"Hogyan lehet ellenállni ennek?"

Ha tényleg szereted ellen tudsz állni..

"Elvégre, ha nem tudja meg, akkor minden jó.."

Persze, marha jó lehet, és egyszer minden úgyis kiderül.. S Te hogy éreznéd magad, ha Ő döntene így..ha nem tudod meg, akkor mért ne csalhatna folyamatosan.

Ásd el magad jó mélyre..nem érdemel meg az a lány téged..hagyd el szépen, aztán adsz dugsz meg akit akarsz :I

2010. ápr. 26. 19:35
 5/22 anonim ***** válasza:
86%
Mennyi ideje vagytok együtt? Ha meg tudnád tenni, akkor valószínűleg nem szereted igazán. Ha mindent megkapsz tőle, akkor elvileg nincs szükséged másra. Ha pedig valami hiányzik, akkor inkább beszélj vele :) Természetes, hogy más lányokat is megnézel a barátnődön kívül, de nem lenne szép dolog, ha meg is csalnád. Gondolj bele, fordított esetben neked hogy esne? Egyszer úgyis minden kiderül. Miért nem közösen mentek szórakozni a barátnőddel? Akkor lehet hogy legalább a bulikban nem vágynál másra, hisz ott van melletted. L/18
2010. ápr. 26. 19:37
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Lámi.Ha szereted ellenállsz ha nem akkor nem.Előtte azért szakíts vele.Ne vesztegesse egy ilyennel az idejét.
2010. ápr. 26. 19:38
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam ilyet érezni. Az alapvető hiba, amit elkövettél az az, hogy ennek teret engedtél, elkezdted -úgymond- dédelgetni a gondolatot a fejedben ezért kezd kicsit túl nőni azon a fázison, amikor még ezt tudod kontrollálni.

Ezen tudsz például úgy segíteni, ha elmondod a barátnődnek, hogy mit érzel. Meg mondod neki, hogy szereted és szükséged van a segítségére, arra, hogy többet foglalkozzon veled, stb.

Amíg rejtegeted, addig csak tovább fog nőni.

20F

2010. ápr. 26. 19:38
 8/22 anonim ***** válasza:
71%

Hát ja, tényleg szar ember vagy.

Ha össze-vissza szeretnél b@szni addig az életedben, amíg van rá lehetőséged, akkor szakíts most valami normális indokkal a barátnőddel -mondjuk a te hibád, mert már nem szereted, vagy ilyesmi-, aztán azt dughatsz meg, akit akarsz.

Olyanban ne is reménykedj, hogy nem fogja megtudni. Először egy csajjal csalod meg, aztán ha nem buksz le, megpróbálod egy másikkal. A végén pedig lesz egy olyan, aki elújságolja a barátnőjének, milyen jó voltál, az barátnő pedig véletlenül a te barátnőd ismerőse is lesz.

Késztetést talán mindenki érez, ezzel így nem is vagy egyedül, a vágy minden férfiban előjön néha, hogy valaki mást is megdugjon, de a jobbak leküzdik ezt.

Azért mondom, hogy jobbak, mert ők azok, akik nem egyedül fognak megöregedni, miközben egy nővel sem lesznek képesek normális kapcsolatot kialakítani.

2010. ápr. 26. 19:40
 9/22 anonim ***** válasza:
26%

Lehet, h a suna is megcsal téged... Én ismerek pár csajt, akik velem csalják a pasijukat... De nem az én ügyem, és a pasinak jobb az édes tudatlanság...

Lehet lepontozni

2010. ápr. 26. 19:40
 10/22 A kérdező kommentje:
Nem akarom elhagyni. És igen is szeretem, csak úgy érzem, egy kis kaland jót tenne. Főleg a szex miatt, mert abban egy picit prűd. Mióta együtt vagyunk - immáron 2 éve - sokkal jobb az önbecsülésem is, bátrabb vagyok, mernék próbálkozni más lányokkal is. És nagy a kísértés. Szerintem sok férfi érez hasonlóan. A barátaim is mindig meglesik a nőket az utcán, függetlenül attól, kapcsolatban vannak-e.
2010. ápr. 26. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!