Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tehetnék hogy kívánjon?
Sziasztok.
Nem régóta vagyunk együtt a barátommal. Ő 20 éves én 19. Az a problémám, hogy az első hetekben semmi gond nem volt de így masfél hónap után folyton csak én erőltetem a szex témát, ő pedig hozzám sem ér. Már 3 hete. És szerintem ez hogy semmi intimitás nincs pláne a kapcsokatunk elején, nagyon rossz.
Ma azt mondta azért nem akarja, mert nem tud kielégíteni és neki ez kudarc, így elmegy a kedve. Mert hogy az előző barátnőit ki tudta elégíteni, es engtegyek, csak ha közbe a kezemmel is izgatom magam. Én sem értem mi lehet a baj, mert mással sikerült nekem is.. De igazából nem zavar engem ez, csak őt. És már annyira el vagyok keseredve, fogalmam sincs mit tegyek. :( azt érezteti hogy velem van a baj. Nem tudnátok tapasztalatokat és tanácsokat mondani, mit tehetnék hogy ne okozzak számára kudarcot?
Volt ilyen nálunk is. Sokat agyaltunk mi lehet a baj, hogyan csináljuk másképp.
Nekünk az segített, hogy hanyatt feküdt az asszony, összezárt a lábbal, én meg felül. Jó, nem egy kényelmes póz, de siker. Később már ment más pózokban is :)
Fúúú hát ez így felejtős!!!
1. Nagyon fiatalok vagytok, hidd el, nincs annyi tapasztalata, hogy minden nő élvezzen vele elsőre.
Csak lusta változtatni és könnyebb téged hibáztatni.
Ez jó ok a szakításra.
2. Azt érezteti, hogy gond van veled, így persze, hogy nem tudsz úgy ellazulni, hogy sikerüljön.
3. Te már pedig úgy élvezz el, ahogy ő akarja, mert az előző női is! Punktum! Eszében sincs változtatni, horrible dictu megkérdezni, hogy neked mi a jó. Wtf????
Amíg erre nem vagy "hajlandó", addig szexmegvonással büntet.
Jó hogy már azt nem mondja, hogy játszd meg az orgazmust, mert neki mindegy, te mit szeretsz, csak ő érezhesse magát bikának.
Nem lesz ebből jó szex, kislány, kár az időt fecsérelni. Dobd ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!