Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom folyton azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom folyton azt mondja, mennyire "cuki" vagyok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
150cm vagyok, így elég sokszor fiatalabbnak gondolnak a koromnál. Ez nemis lenne baj, de még a párom is folyton azzal jön, mennyire "aranyos" meg "cuki" vagyok... Volt, hogy egy kicsit szexisebb ruciban vártam otthon, konkrétan kinevetett és megintcsak jött a "cuki" jelző.:/ Tudom, hülyén hangzik, de sokszor tényleg rosszul esik...
2016. okt. 20. 21:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Azzal nem lenne baj, hogy "cukiz", mármint na, egy 150 centis, mosolygós csaj azért tényleg cuki :D

Viszont az elég nagy bunkóság volt, hogy kinevetett amikor szexi ruhában voltál. Ezt nem kellett volna, hanem meg kellett volna fognia téged, és vinni az ágyba.

2016. okt. 20. 21:57
 2/11 anonim ***** válasza:
37%
Válasz: NEM CUKIII, I3AZD MEEEG!
2016. okt. 20. 22:00
 3/11 anonim ***** válasza:
73%
mert azt vagy valószínűleg :) szerintem fogadd el, hogy ez az alaptermészeted, mint, ahogy egy ló lószerű. és ezen belül alakítsd ki a fegyvereidet. ne ezzel szemben. szóval ne egy másik típusba akarj átváltani, hanem valahogy tekerd, csavard meg ezt a cukit.
2016. okt. 20. 22:15
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom mi ez az alacsony nő = cuki agymenés mostanában. Hasonló égimeszelő vagyok én is, akár a kedves kérdező és egyszerűen a cuki jelzőtől tovább sehova. Hát már a hajamat tépem :D persze jól esik de azért na. Csak csajból vagyunk, nem cukorból..
2016. okt. 20. 22:16
 5/11 anonim ***** válasza:

De lányok, amint leírtam, ez pozitív dolog, csak a kérdező barátja volt hülye.

Viszont tényleg a cuki az első jelző, ami egy ilyen lányról eszembe jutna. Fogadjátok ezt el, és használjátok ki a lehetőségeket. Lehettek ám így "cuki kis dögök" is :D

2016. okt. 20. 22:19
 6/11 anonim ***** válasza:

nem tudom, nekem se esne jól ha mindig cuki lennék... nem szexi, szép, dögös, csak cuki...

ha felöltözöl neki többször szexin, meg ezt a viselkedésedbe is beleépíted, akkor szerintem egy idő után már nem lesz neki "fura", és majd dögösnek tart inkább. :D

2016. okt. 20. 23:19
 7/11 anonim ***** válasza:

Én se érem el a 160 centit, de a férfiaknak nem a cuki jelző ugrik be rólam elsőre. :D

Az gáz, ha a szexuális kisugárzás helyett is a cukiságot látja benned, kábé olyan, mintha a húga lennél.

2016. okt. 21. 11:10
 8/11 anonim ***** válasza:
Uuu, dettó így van velem is. Pedig mondták régen is osztályban a fiúk, hogy jó alakom van, de mégis. Nem szép, nem dögös, nem jó nő, hanem cuki. Ja, meg aranyos. (pedig ha itt küldtem az arcomról képet valakinek priviben, (nem látta hozzá a magasságomat) akkor azt írta, hogy szép az arcom, meg kedves arcom van. Élőben, cuki. Ennyi!!
2016. okt. 21. 11:46
 9/11 omba ***** válasza:
Esetleg, ha szólnál neki, hogy ne "cukizzon" ?
2016. okt. 21. 15:41
 10/11 anonim ***** válasza:

Miért, annak jobban örülnél, ha mittudomén satnya törpének hívna?

Ugye nem?

Örülj neki! Szólítsd ilyenkor "nagy lóóó"-nak, azt vágtassatok az ágyba! ;)

2016. okt. 21. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!