Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom folyton azt mondja, mennyire "cuki" vagyok. Mit tehetnék?
Azzal nem lenne baj, hogy "cukiz", mármint na, egy 150 centis, mosolygós csaj azért tényleg cuki :D
Viszont az elég nagy bunkóság volt, hogy kinevetett amikor szexi ruhában voltál. Ezt nem kellett volna, hanem meg kellett volna fognia téged, és vinni az ágyba.
De lányok, amint leírtam, ez pozitív dolog, csak a kérdező barátja volt hülye.
Viszont tényleg a cuki az első jelző, ami egy ilyen lányról eszembe jutna. Fogadjátok ezt el, és használjátok ki a lehetőségeket. Lehettek ám így "cuki kis dögök" is :D
nem tudom, nekem se esne jól ha mindig cuki lennék... nem szexi, szép, dögös, csak cuki...
ha felöltözöl neki többször szexin, meg ezt a viselkedésedbe is beleépíted, akkor szerintem egy idő után már nem lesz neki "fura", és majd dögösnek tart inkább. :D
Én se érem el a 160 centit, de a férfiaknak nem a cuki jelző ugrik be rólam elsőre. :D
Az gáz, ha a szexuális kisugárzás helyett is a cukiságot látja benned, kábé olyan, mintha a húga lennél.
Miért, annak jobban örülnél, ha mittudomén satnya törpének hívna?
Ugye nem?
Örülj neki! Szólítsd ilyenkor "nagy lóóó"-nak, azt vágtassatok az ágyba! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!