Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom folyton azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom folyton azt mondja, mennyire "cuki" vagyok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
150cm vagyok, így elég sokszor fiatalabbnak gondolnak a koromnál. Ez nemis lenne baj, de még a párom is folyton azzal jön, mennyire "aranyos" meg "cuki" vagyok... Volt, hogy egy kicsit szexisebb ruciban vártam otthon, konkrétan kinevetett és megintcsak jött a "cuki" jelző.:/ Tudom, hülyén hangzik, de sokszor tényleg rosszul esik...
2016. okt. 20. 21:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Istenem, tényleg most lövöm ki a monitort valamivel. Már az is probléma, hogy cukinak nevez, édes istenem a nők gondolkodását tényleg soha a büdös életben nem lehet megfejteni. Ti egyszerűen teljesen más bolygóról meg teljesen más fajból származtok mert LOGIKÁTLANOK vagytok.

Annak jobban örülnél ha törpe, kicsi, töpszli vagy hobbitnak nevezne? Örülj neki, hogy ezzel becézget. Ha ez továbbra is fennáll akkor mielőbb szakíts vele mert ez már olyan dolog amit NEM lehet tűrni!

2016. okt. 21. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!