Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Mit tehetnék, hogy a párom jobban kívánjon? Bővebben lent
Még nem feküdtünk le a párommal, de én már szeretném. (Ő nem biztos) Már egyikőnk sem szűz. A kérdésem az lenne, hogy Ti mire gerjedtek be? Amitől biztos, hogy menne..?
Nem arra gondolok,hogy cumizzam le, és verjem ki Neki. Hanem valami komolyabb választ várnék:)
én 18/L
ő 18/F.
Na most basszus...
Bocs kedves kérdező, nem konkrétan miattad akadok ki, csak most jött el az a pillanat. Az ilyen jellegű kérdéseknek megvan a maga helye, és ez már nem az első. Nem tudom miért hiszik azt egyre többen, hogy lassan a szex-el kapcsolatos kérdéseiket is a családi kategóriába kell írni. Rohadtul nem ide tartozik. A te párkapcsolatod sem ide tartozik, (persze biztos nagyon szeretnéd, de srác nem a családod része, a nemi életetek meg aztán pláne nem) ott van a szerelem-szex-párkapcsolatok témakör. Fejezzétek ezt be. Ennyi erővel a válás témakörbe kiírhatnék egy olyat, hogy hová utazzak nyáron nyaralni.
Kedves utolsó, attól, direkt le írtam, hogy nem a szopásra gondoltam, és nem is arra, hogy kiverjem Neki:) Ha meg nem tudsz normális választ írni, akkor ne is írj semmit!
Vagy olvasd el normálisan a kérdést:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!