Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit akarhat vagy mi baja van?
7 éve élünk házasságban, a szexuális életünk sosem volt nagy szám. Az utóbbi időben mindig én kezdeményeztem a szexet, de legtöbb esetben el lettem utasítva, egyszer még azt is megkaptam, hogy mi bajom van, hogy nem tudok várni estig a szexszel. Egy idő után meguntam, nem kezdeményeztem, elegem lett belőle, hogy mindig valami kifogással jön. Erre most hogy ezt befejeztem, szóvá tette, hogy miért nem, mert neki ez rosszul esik. Én meg mondtam neki, hogy nekem meg az esett szarul, hogy visszautasít és még ő sértődik be. Most ez mi ez?
Egyáltalán nem értem. Hiába kérdezem nem mond semmit.
a szexet nem csak csinálni kell, hanem beszélni is róla!!
"a szexuális életünk sosem volt nagy szám" na vajon miért? mert sz..rtatok arra, hogy leüljetek és beszéljetek róla őszintén és nyíltan, csak d..gtok ész nélkül, de nem szerelmeskedtek! a kettő ég és föld!
most meg megy a hisztiháború, hogy miért van ez így!
üljetek le szépen és beszélgessetek el erről, de ne a mostani helyzetről, hanem hogy miért alakult ez így ki, miért tartotok most itt!
Szexmegvonásos játszma.
Be akart csicskítani az állandó visszautasítással, aztán vagy rádöbbent, hogy akkor ő is hoppon marad (neki is hiányzik már), vagy egyszerűen csak tovább akarja húzni az agyad azzal, hogy továbbra is elutasítgat.
Nos, mivel egyenjogúság van, nyugodtan megmondhatod neki, hogy ha szexet szeretne, majd szól ő!
Aztán vagy belemégy, vagy te is elhajtod (egyszer-kétszer azért nem árt megtenni!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!