Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja velem?
Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt a párommal és minden szépen indult köztünk. Ő is volt már nálunk többször is múlt héten hétvégén meg én voltam náluk. Megismertem a családját is nekem nagyon szimpatikusak voltak és jól éreztem magam náluk. Aztán vasárnap este amikor hazaérkeztem akkor irta nekem a párom h mi nem tetszett neki velem kapcsolatba amikor ott voltam. 2 dolgot említett. Én meg is értettem őt és akkor kérdeztem is tőle h ez miatt szakítani akar velem? Azt mondta h nem ő csak öszinte akart lenni hozzám ezért ne haragudjak. Ezt díjazom is benne szeretem ha valaki őszinte hozzám mivel én is az vagyok mindig. De viszont valami megváltozott benne én úgy érzem. Mert amióta hazajö ttem már nem úgy viselkedik velem mint előtte. Söt amikor kérdeztem tőle h szeret e azt mondta szeret velem lenni meg kedvel de a szerelemnek még ki kell alakulnia jobban meg kell ismerjük egymást. Nekem ez azért fura mert 1 héttel ezelőtt még azt mondta szeret most meg már csak kedvel. Én kérdeztem tőle h mi a baja velem ha szakítani akar mondja meg. Az volt a válasza h nem akar mert ha azt akarná már megmondta volna és személyesen közölné velem nem pedig neten. Eddig úgy van h ha nem kell mennie hétvégén melózni akkor eljön hozzám. Mert most ezen a héten éjszakás 3 napig. De nekem ő akkor is fura valami azt súgja már nem akar engem annyira csak nem meri bevallani. Napok óta szinte nem is beszélünk egymással fb ra is alig lép be. Délután ugye megy melózni éjszaka vagy hajnalba ér haza napközbe meg alszik. Én meg csak idegeskedek és szomorkodok miatta egész nap. Nem tudom mi tévő legyek mit csináljak. Mert nem akarom elveszíteni öt. De viszont nekem az az érzésem h nem kellek már neki.Mit tanácsoltok hogy bírjam szóra őt h elmondja mi a baja velem? Csak értelmes tanácsokat kérek nem oltogatást.2016. aug. 31. 13:05
1/18 anonim válasza:
Szia.nem mondott neki valamit a szulei amiutan elmentel amit nem mondott el neked vagy nem mer elmondani?
2/18 anonim válasza:
Ha meg folyamatosan a nyakadon lógna, akkor meg az lenne a baj.
3/18 anonim válasza:
Azóta változott meg a hozzáállása, amióta náluk voltál? Mi nem tetszett neki a viselkedésedben?
4/18 A kérdező kommentje:
Nem viselkedtem rosszul azt mondta csak hát ö nagy filmmániás én meg nem és beszóltam neki a film alatt h jaj már mikor lesz vége halálra unom magam és idegeskedtem. Neki meg
2016. aug. 31. 13:23
5/18 A kérdező kommentje:
ez nem tetszik
2016. aug. 31. 13:24
6/18 anonim válasza:
Akkor valószínűleg az tántorította el, hogy ő filmmániás, te meg nem és melletted nem tudná úgy kiélni a filmek iránti rajongását. Ráadásul ilyen szempontból közös élményeitek sem lennének, mert te mást, vagy másmilyen filmeket szeretsz.
7/18 A kérdező kommentje:
Azt irta nemrég h ő még akar engem csak jobban meg kell ismerjük még egymást.
2016. aug. 31. 13:36
8/18 anonim válasza:
Te már feltettél egy kérdést a film mániás parodról. Az a baj, hogy egyáltalán nem illetek össze. Mi is minden este megnézünk egy filmet a párommal. De ha te nem akarsz filmezni hanem olvasol mondjuk azzal nincs baj, de az hogy beszólogatsz hogy mikor lesz már vége az baromi idegesítő. Hosszú távon nem jó ha ennyire különbözőek vagytok. Mi szeretjük meg is beszélni a filmeket, könyveket de ha a másik tök mást szeret csinálni az szerintem nem jó. Nincs veled vaj, csak nem vagytok egymáshoz valóak.
9/18 aperitif válasza:
Érdekes egy szituáció lehet az is, amikor először megyek el a barátomhoz, ő meg egy olyan filmet néz, ami engem untat.
10/18 anonim válasza:
Az ilyen beszolasok idegesitoek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!