Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baja velem?

Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt a párommal és minden szépen indult köztünk. Ő is volt már nálunk többször is múlt héten hétvégén meg én voltam náluk. Megismertem a családját is nekem nagyon szimpatikusak voltak és jól éreztem magam náluk. Aztán vasárnap este amikor hazaérkeztem akkor irta nekem a párom h mi nem tetszett neki velem kapcsolatba amikor ott voltam. 2 dolgot említett. Én meg is értettem őt és akkor kérdeztem is tőle h ez miatt szakítani akar velem? Azt mondta h nem ő csak öszinte akart lenni hozzám ezért ne haragudjak. Ezt díjazom is benne szeretem ha valaki őszinte hozzám mivel én is az vagyok mindig. De viszont valami megváltozott benne én úgy érzem. Mert amióta hazajö ttem már nem úgy viselkedik velem mint előtte. Söt amikor kérdeztem tőle h szeret e azt mondta szeret velem lenni meg kedvel de a szerelemnek még ki kell alakulnia jobban meg kell ismerjük egymást. Nekem ez azért fura mert 1 héttel ezelőtt még azt mondta szeret most meg már csak kedvel. Én kérdeztem tőle h mi a baja velem ha szakítani akar mondja meg. Az volt a válasza h nem akar mert ha azt akarná már megmondta volna és személyesen közölné velem nem pedig neten. Eddig úgy van h ha nem kell mennie hétvégén melózni akkor eljön hozzám. Mert most ezen a héten éjszakás 3 napig. De nekem ő akkor is fura valami azt súgja már nem akar engem annyira csak nem meri bevallani. Napok óta szinte nem is beszélünk egymással fb ra is alig lép be. Délután ugye megy melózni éjszaka vagy hajnalba ér haza napközbe meg alszik. Én meg csak idegeskedek és szomorkodok miatta egész nap. Nem tudom mi tévő legyek mit csináljak. Mert nem akarom elveszíteni öt. De viszont nekem az az érzésem h nem kellek már neki.Mit tanácsoltok hogy bírjam szóra őt h elmondja mi a baja velem? Csak értelmes tanácsokat kérek nem oltogatást.
2016. aug. 31. 13:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Még nagyon friss ez a kapcsolat és szerintem a filmezést el lehetne hanyagolni amig együtt vagyunk. Úgyis csak hétvégén tudunk talizni mert hétköznap melózik.Ennyit igazán megtehetne értem h amikor velem van csak rám figyel és nem a film érdekli. De ezt megbeszélem vele ha jön hétvégén.
2016. aug. 31. 14:19
 12/18 aperitif ***** válasza:

Én is így gondolom. Egyszerűen neveletlenség, ha bárki vendégségbe jön hozzám, akkor én elkezdek egy filmet nézni, a vendégem meg foglalja le magát, ahogy tudja. Ha meg a kedvesemmel teszem ezt, hááát... legalábbis elgondolkoztató. Nem csodálom, hogy rosszul érzed magad.

Lehet, hogy idegesítőek ezek a beszólások, én a magam részéről biztos, hogy nem idegesítettem volna a srácot, egyszerűen felállok, elköszönök tőle, és hazamegyek, hadd nézze nyugodtan azt a filmet.

Mindenképp beszéljétek ezt meg!

2016. aug. 31. 14:36
 13/18 A kérdező kommentje:
Na végre valaki nekem is igazat ad. A hétvégén legalább elhanyagolhatná a filmezést amíg együtt vagyunk. De neki ez a szokása van egy letöltö oldala és onnan keresi az új filmeket és ami tetszik neki azt letölti és megnézi. De ha legalább valami értelmes film lenne de ő fantáziafilmeket néz főleg ami szerintem gyerekes. És még mondta is nekem h ezt meg kell szoknom mert ő mindig fogja nézni a filmeket mert szereti. Máskor ha nézni fogja én inkább csinálok közbe valami mást de nem szólok be neki nehogy az legyen a baj. Megpróbálok alkalmazkodni.
2016. aug. 31. 15:50
 14/18 fru_ ***** válasza:

"Megpróbálok alkalmazkodni" - de hát miért?

1 hónap és már kiderül, hogy kicsit visszamaradott, gyerekes és önző?

2016. aug. 31. 16:03
 15/18 A kérdező kommentje:
Hát az biztos,h van benne még gyerekes viselkedés mert ő szereti az ilyen filmeket és még a játékokat is. De más részről viszont nagyon is komoly és felnőtt pasi szeret dolgozni már 3 éve ott van egy cégnél és megbecsülik a munkáját. Én megpróbálok változtatni magamon,hogy ne hagyjon el de szerintem neki is ugyan ezt meg kéne tennie értem. Azt is elfogadtam,hogy cigizik pedig nagyon jól tudja,h utálom és amikor megismertük egymást akkor azt mondta,h leszokna róla ha lenne egy komoly kapcsolata stb. De most meg már észrevettem,hogy nem is akarja csak kezdetben mondta. Sajnos sok pasi ilyen,h ígér fűt fát az elején aztán amikor oda kerül a sor semmi nem lesz belőle. Remélem a filmezés miatt nem fog szakítani velem mert az tényleg gyerekes lenne.
2016. aug. 31. 16:15
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha neked ennyire mindegy, minden, csak legyen....

:O

De mi a bajod? Szexhiány? Megszólnak, hogy egyedül vagy?

2016. aug. 31. 16:39
 17/18 A kérdező kommentje:
Nekem nincsen semmi bajom és főleg nem szexhiány mivel azt megkapom tőle.
2016. aug. 31. 21:37
 18/18 A kérdező kommentje:
Ép ez az h már nem akarok egyedül lenni eleget voltam már magányos. Őt is nagyon nehezen találtam meg.
2016. aug. 31. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!