Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit akarhat tolem? Es miert csak most?
Leszogeznem eloszoris,hogy eleg hosszu ideje parkapcsolatban elek. Szeretem a baratomat,vele kepzelem el az eletemet a tovabbiakban.
Viszont,van egy masik fiu akit a mostani kapcsolatom elott szerettem,odaig voltam erte es barmit megtettem volna megtobb csokert tole,volt hogy el is szoktem par orara ejszaka hozza.
Amikor a mostani baratommal osszejottunk,akkor ezzel a fiuval minden kapcsolatot megszakitottam.
Nem kerestem,viszont o se engem.
Azonban az utobbi par honapban elkezdett keresni,bar eleg furcsan.
Ramirt egyszer ketszer, egy ket mondatot beszeltunk es ennyi.
Viszont egyik ismerosomnek mondta nemreg, hogy rosszul esik neki,hogy lesz*rom miota a mostani baratommal vagyok stbstb.
Ennyi ido utan megis mit akarhat tolem?
De az a baj,hogy miota ezt megtudtam azota nekem is egyre tobbet jut eszembe es hianyzik es vagyom ra,hogy lassam.
Szerencsere masik varosba lakik igy nem fogunk talalkozni a kozeljovoben,nem tudom mit tudnek a helyzettel kezdeni.
21/L
Te is tudod, le is írtad.
Csak az bántja, hogy leszarod, mióta pasid van. Vagyis ő úgy gondolta, hogy barátnőnek neki nem kellesz, nyugodtan lehet más a hivatalos barátod, de azért néha egy kis etyepetyére titokban most is kiszökhetnél hozzá, mert tele a zacsi, és más ilyen készséges ribizlit még nem sikerült találnia, aki bármit megtenne az aranyba foglalt.... khm... csókjaiért.
A legjobb lenne, ha egyszerűen letiltanád, így nem fog tudni rád írni, és ha a közös ismerősök pont róla akarnak csevegni, akkor rávágod, hogy nem érdekel.
Jaj,hogy szeretem az ilyen " szeretem,imádom a pasim,vele képzelem el a jövőt,DE azért mégiscsak buzerálja a csőröm az a másik pasi" kérdéseket!
Ha szeretnéd,imádnád a mostani pasidat,nem buzerálna a gondolat,hogy mi van a másik pasival! Most azt hiszed végre rájött,hogy elveszített téged és vissza akar szerezni,de sajna nem erről van szó. Csak unatkozik,mert nála épp uborkaszezon van. Vagy ugrasz és elszórakoztatod vagy egy kis idő múlva lekopik,mert talál másik spermatartályt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!