Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SEGÍTSÉÉG! Szerintetek mi a fenét akarhat? Ha érdeklődik irántam miért nem keres? Mi lehet a baja?
Nemrég megismerkedtem egy sráccal..Aranyos volt,jól elbeszélgettünk..Utána egyből fel is vett msn-re,folyamat mondogatta hogy milyen gyönyörű vagyok,meg aranyos,menjünk el valahova hogy jobban megismerjük egymást,stb.
Aztán 1 hétig eltűnt..Utána egyik este beszélt bnőmmel msn-en(én pont nem voltam fent).És írta hogy üdvözöl,meg mi van velem,meg kérne képet rólam,meg sajnálja hogy nem volt fent csak szülei nem engedték fel a félévije miatt és hogy sokat kell tanulnia...És mind1 nem lényeg,de a végén azt mondta bnőmnek h adja meg a telószámomat,hogy felhívjon,és megbeszéljünk egy talit..Nem hívott...
Meg elküdte bnőm a beszélgetésüket..Hát mit ne mondjak elég fura..Pl kitálalta hogy "csúnya dolgokat" csinált a volt barátnőjével,meg ilyenek...Meg hogy kicsikét hiányzik neki...Szerintetek mi van?:S
Lehet hogy tetszel neki, de nem igazán...mert az ex nőjétől még nem tud érzelmileg leválni....
Szerintem ne nyomulj rá, ne csinálj semmit, adj időt magatoknak. Először baráti ismerkedés legyen közöttetek.
Aki "csúnya dolgokat csinál" a barátnőjével, azzal azért inkább meggondolnám, hogy akarok-e az ilyentől valamit!
Úgy értette a csúnya dolgokat hogy "vadultak hajnali 6-ig (karmol,szív,stb......ezt így hozzátette)..-.-
Köszi a válaszod,nem is akarok nyomulni,majd elválik mi lesz..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!