Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ahhoz, ha kiderülne, hogy a barátotok, amikor még nem voltatok hivatalosan együtt, de már randizgattatok, lefekudt masik két lánnyal? (2csaj,4fiú, de b*zulas természetesen nem volt)
Kb fél eve tudom ezt egyebként..
Megbocsajtottam neki mert nagyon szeretem de sokszor eszembe jut es elegge bant..nem tudom mit tegyek
Nekem volt ilyen pasim, megbocsátottam, nem kellett volna. Életem legnagyobb pofonját adta.
Nem az a lényeg, hogy akkor együtt voltatok-e vagy nem, hogy b*zulas volt-e vagy nem. Az ő értékrendjébe belefér egy ilyen...azaz képes egy nőt használati tárgynak tekinteni. Képes a szexualitást nem meghitt intim dolognak, hanem valami közös bulinak tekinteni. Innentől már nincs miről beszélnetek.
És igen nagyon szereted de garantálom, hogy csúnya vége lesz.
Mert veled a szex "csak" 2 személyes privát dolog, mégcsak nem is mások előtt vagy valami hasonló izgalom legyen benne. Érted aki képes így kezelni egy másik embert...attól hogy várod el, hogy majd súlyos betegségben kitartson melletted, esetleg ha távol kerültök egy időre egymástól, vagy ha terhes leszel, vagy ha éppen szülsz és akkor minden vagy csak nem szexi...
Más értékrend....nem fér bele nekem. Ugyanígy aki prostihoz járt az sem feltétlenül...bár minden eset más és más.
Szóval ezek alapján nézd meg. De úgysem fogsz semmit sem lépni...csak rágod magad kicsit és elfelejted. Aztán majd ha koppansz akkor elgondolkozol a dolgokon.
Egyébként igaz nekem ez volt életem legnagyobb pofonja, de pár év alatt túltettem magam rajta és azóta már inkább egy nagyon hasznos tapasztalatnak látom.
"nem értem ehhez hogy van undora.." ???- hát pont nem volt.
Nekem lenne.
De ha meg elfogadtad így, akkor meg ne emlegesd a dolgot, az már nem fog megváltozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!