Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édes bosszút kéne állnom?
A párom folyton mással foglalkozik /40 évesek vagyunk,/ leginkább semmivel csak rágódik a múlton, a jövőn stb. Jól elvagyunk, szeretjük egymást, nem veszekszünk. /fél éve/ Mégis néha mintha elfelejtené hogy létezem..elfelejti hogy megígérte felhív, azt is elfelejti amiről beszéltünk pedig neki intéztem hivatalos ügyeket. Ilyen nincs. Lehet csak megsértődött hogy nem hívtam egy napig dehát nem "járunk"..én már az őrület szélén voltam/vagyok reggel óta amióta beszéltünk és csodálkozva kérdezgette miről volt szó egyáltalán...szóval valamelyikünk tényleg hü@ye.
Ne hívjam? akkor megint megsértődik.
Dobjam? Azon már túl vagyunk és most jelenleg jó a kapcsolatunk..
Valamiféle jó visszavágásra gondoltam amiből kapcsol hogy helló lenne itt egy kis meló vagy mi:(( Szeretem, segítem, és még csak hálát sem mutat. Leginkább semmit sem mutat:(
Oké hogy enyhén depis de ez már túlzás.
Már arra is gondoltam van valakije..
Legszívesebben ráborítanám az asztal vagy ilyesmi.
Miért csinálja? Hogyan "viszonozzam" ezt a kedvességet?
Én csak arra vágynék hogy megengedje hogy szeressem:(((..
Üdv. egy szánalmas női személy. :)
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy beszéltem vele és két napja beteg -lehet tőlem..:D - valami vírussal küzd.
De mintha a Holdról jött volna:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!