Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Édes bosszút kéne állnom?
A párom folyton mással foglalkozik /40 évesek vagyunk,/ leginkább semmivel csak rágódik a múlton, a jövőn stb. Jól elvagyunk, szeretjük egymást, nem veszekszünk. /fél éve/ Mégis néha mintha elfelejtené hogy létezem..elfelejti hogy megígérte felhív, azt is elfelejti amiről beszéltünk pedig neki intéztem hivatalos ügyeket. Ilyen nincs. Lehet csak megsértődött hogy nem hívtam egy napig dehát nem "járunk"..én már az őrület szélén voltam/vagyok reggel óta amióta beszéltünk és csodálkozva kérdezgette miről volt szó egyáltalán...szóval valamelyikünk tényleg hü@ye.
Ne hívjam? akkor megint megsértődik.
Dobjam? Azon már túl vagyunk és most jelenleg jó a kapcsolatunk..
Valamiféle jó visszavágásra gondoltam amiből kapcsol hogy helló lenne itt egy kis meló vagy mi:(( Szeretem, segítem, és még csak hálát sem mutat. Leginkább semmit sem mutat:(
Oké hogy enyhén depis de ez már túlzás.
Már arra is gondoltam van valakije..
Legszívesebben ráborítanám az asztal vagy ilyesmi.
Miért csinálja? Hogyan "viszonozzam" ezt a kedvességet?
Én csak arra vágynék hogy megengedje hogy szeressem:(((..
Üdv. egy szánalmas női személy. :)
Köszönöm a válaszokat!
Tudom, hogy gonosz leszek. Neked az a bajod, hogy félsz, hogy 40 évesen nem fogsz mást találni, mert próbáltad, de nem ment.
Ezért most inkább ráakaszkodsz egy alkoholista lelkibetegre, aki gyakorlatilag nem is foglalkozik veled, csak te áltatod magad azzal, hogy úgy szeret, hogy öngyilkos lenne érted. Közben picsogsz, hogy szeretni akarod. És vársz egy varázsigét vagy hasonlót, amit ha elsuttogsz a szélbe, akkor egy csapásra ő lesz a megértő, törődő szőke herceg a fehér mercin.
Ideje lenne ebből kinőni, és felfogni, hogy mesék nem léteznek, 40 évesen senki se fog megváltozni, és jobb neked egyedül, mint ez a vergődés.
Tudod, mi fog történni?! Elmondom: még szopóágon tart a pasi egy-két évig, aztán egy nap rádöbbensz, hogy neki már van egy másik nője, akivel együtt élnek, te meg 45 éves vagy, és az elmúlt években esélyt sem adtál senkinek ismerkedésre emiatt a gyökér miatt.
Én már 30 évesen is úgy éreztem, hogy nekem ilyen vergődésekre nincsenek éveim, inkább lezárom, és adok esélyt egy normális kapcsolatra mással.
Te ezek szerint még hamvasan fiatalnak érzed magad, ami igen dicséretes, csak elmúlik. Szerinted ráérsz még 2 évet eldobni egy ilyen sz.r alakért?!
Köszönöm kedveskéim, de 17 évig voltam házas.
:D
Köszönöm nektek is..!! :)
11-es, ez nagyon tuti, jól tetted!! /nem miattam lett volna öngyi..sajnos alap nála most kezdem jobban megismerni/
De most lehet babát várok /:D/ pedig Király Gábor hozzám képest kutyafüle. :D Hát ezért.. /de ez nem tartozik a tárgyhoz/ Van már nagyfiam nem okozna gondot amúgy sem, nade.
Ehhez csak gratulálni tudok, hogy most meg lehet babát vársz... gondolom a védekezés már nem divat a te korodban, az a tinik sportja, ti majd vigyáztok.
Végül is igazad van, el kell toszni négy ember életét.
A pasiét, aki téged se akar, nem hogy a kölyködet.
A fiadét, aki innentől bébisztter lesz, hogy te tudj dolgozni.
A kisebbét, aki majd pátyolgathat téged a fiatal felnőtt évei alatt, mikor a fiad végre leléphet otthonról, és többé feléd se néz.
Meg a sajátodat, aki mártírkodhat élete végégi, milyen szemét is mindenki, pedig ő nem tehet semmiről.
Ha ilyen alaktól szülsz gyereket, és bevállalod ekkora kaki kellős közepére, akkor ki kell jelentenem, hogy nálad okosabb szobanövényeim vannak.
Ja, és csak mostanában áll fent eme problematika! Eddig tök jól elvoltunk szeretetben, nyugiban, stb.
Hátha más jobban látja kívülről. Tényleg nem értem miért csinál ilyet valaki azt hiszem rájöttem a megoldásra: megkérdezem őt...:D
15-ös, gonosz nem vagy de nagyon-nagyon negatív! Ne szobanövényeket gyűjts hidd el van élet a szobán kívül is fiam már 18+-os, a babát meg a párom akarta én hónapokig fújogattam gázsréjvel hidd el:D de mint mondtam NEM ez a kérdés..! Ezeket én is átgondoltam már!!
Azért köszi:)
19: TUDOM :DDDD
18: lónak a f..át :D én már szülhettem volna, az az életközép-válság inkább de azon már túl vagyok:) Nem hajtok fiatal pipikre :P..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!