Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap a barátom nagyon megütött, es nagyon megbántott. Mit csinaljak? Lehetetlen vele beszelni, nem ad nekem igazat. Szakitanom kellene?
Ütésnél alap, hogy nem gondolkodsz a szakításon.
De: én már ott se gondolkodnék, hogy más nőkre csorgatja előttem a nyálát, meg az exe a tökéletes.
Ketfele no letezik,van,akit sokszor meg lehet utni es van,akit csak egyszer,aztan lelep.
Te teszed ezt magaddal.Te hagyod.Ugy gondolod h ezt erdemled.Ha nem gondolnad,nem hagynad.Hova alazod meg meg magad?
Tehat a kerdes helyesen igy hangzik: "hogy vagyok kepes ezt tenni MAGAMMAL?"
Ezt gondold vegig.Fizikai es lelki terror nem fer bele egy boldog parkapcsolatba.
Folyamatosan bántalmaz, szóban, illetve többször megütött már, de csak kicsit. Most simán leütött. Szerinted mi lesz a következő? Csontodat töri, megrugdos, amíg a földön fekszel, aztán majd agyonver...
Persze ha erre van szükséged, akkor maradj vele, de ha nem, akkor tudod, mi a teendőd.
A pofon után mi volt?
Ha többször is megütött, miért nem hagytad már el?
Ezek után még a barátod?
Mondom mit csinálsz: tiltod, törlöd mindenhonnan. Soha többé nem állsz vele szóba. Ha zaklat, szólsz apukádnak/bátyádnak/egy barátodnak/egy barátnőd bátyjának, tökmindegy, aki jól torkon veri, hogy soha többé az életben nem emel kezet nőre az ilyen gyökér...
Kihagytad a harmadik, bár lényegesen kisebb csoportot akik a férjüket verik sodrófával meg ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!