Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vigasztal meg a férjem, ha egyértelműen megbántott és sírva fakadok? Ez normális dolog?
Figyelt kérdés
13 éve vagyunk együtt, nem emlékszem korábban hogyan viselkedett, de nem mentem volna hozzá, ha ilyen közönyös lett volna az irányomban. Ráadásul iszonyú bunkó és persze mindig van egy saját verziója, amiben mindig az van, hogy én vagyok a szemét és nem megértő. Konkrétabban, 1 minimális 1 perc alatt teljesíthető szívességet kértem tőle, szépen. De ő most pihen, mivel nyaralunk, erre közöltem vele, hogy azért ez nem kis lustaság, hogy ennyire sem képes, utána teljesen bekattant, hogy ő nem lusta és nagyjából 15 percig káromkodott velem.2016. júl. 13. 14:45
1/15 anonim válasza:
Azért ilyen,mert hagytad hogy ilyen legyen.
2/15 anonim válasza:
próbálj meg kedvesen kérni, ne hisztis módon követelni és őrjöngeni, ha nem teszi meg...
ismered az 5 szeretetnyelvet? valószínűleg nem...
23F
3/15 anonim válasza:
Mondd meg neki határozottan, hogy elég volt, vagy beszél veled normálisan és nem pampog ha szívességet kérsz tőle, vagy veheti a cipőjét és menjen amerre akar!
Ne hagyd magad megalázkodni!
4/15 anonim válasza:
Egy idő után kihűl a kapcsolat, az ágyban milyen Veled
5/15 anonim válasza:
kiadsam333 a férfi a bunkó, neki kéne ismernie az 5 szeretetnyelvet...
6/15 A kérdező kommentje:
Én ismerem az 5 szeretetnyelvet, a férjem is, de ez nem azt jelenti, h át is gondolja, alkalmazza a könyvben leírtakat.
2016. júl. 13. 15:19
7/15 A kérdező kommentje:
Normálisan, kedvesen kértem egyébként. Én csak azt nem értem, hogy hogyan lehet ilyen közönyös, ez az ami a legriasztobb.
2016. júl. 13. 15:21
8/15 anonim válasza:
mi volt az az 1 perc alatt teljesíthető szívesség?
Az 1 perc és nyersz?
9/15 A kérdező kommentje:
Valamit nem találtam a szobánkban és megkértem, hogy segítsen megkeresni, nem láttam jól, mert kicsit később akartam betenni a kontaktlencsémet, nem jó ha éjszakáig bent van, megfájdul tőle a szemem.
2016. júl. 13. 15:48
10/15 anonim válasza:
#9 Erre találták ki a szemüveget. Valójában a hiúságod az, ami kirobbantotta ezt a vitát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!