Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nem normális ez már az anyósjelölt részéről?
22 vagyok, a barátom 24. 1 éve vagyunk együtt, de már most telt be a pohár nálam. Úgy érzem, h az anyósjelöltem teljesen beleakar szólni a párkapcsolatunkba a barátommal. A párom most végzett egyetemen, munkát keres, augusztusban úgy néz ki, h lesz is egy jól fizető állása.
Szinte már a körmünket kell rágni, ha valamit elterveztünk, nehogy az anyós áthúzza a terveinket valami kívánságával. A barátomat mindig ugráltassa, szinte minden napra tervez be neki valamit ezért van, h nekünk kell tologatni a programokat, miközben nem olyan munkája van, ami mellett ne tudna intézkedni, sőt... Már azt megszólja ha a párom több napot nálunk tölt azzal az indokkal, h "Nem kell annyit ennie nálunk!". Anyukámék sosem szólták meg, h már zavaró a barátom jelenléte és ők megmondanák ha valami nem tetszik nekik. Tegnap is "haza kellett mennie", h a születésnapját fogják tartani családi körben , amiből nem lett semmi sem végül, miközben én készültem rá, h megünnepeljük, de a háború elkerülése érdekében mondtam, h akkor menjen haza.
Ma pótlásként elmentünk ebédelni az egyik étteremben, de persze akkor is anyjának fel kellett hívnia a barátomat, ne h nélküle teljen el egy nap, h "ha haza megy ne felejtsen el a kutyáknak vizet adni". Persze 1 óra alatt megebédeltünk és már futni kellett neki haza... Rengeteg kétszínű húzása van és előre félek, h vajon mi lesz ha esetleg összeházasodunk.. "Sajnos" a barátomnak annyira jó szíve van, h ezt az anyja teljesen kihasználja és a barátom nem tud neki nemet mondani, mert abban van, h neki sokat köszönhet és valahogy meg kell hálálnia. Igen, de a kihasználás és a szívességkérés között szerintem van különbség.
Ami most végérvényesen feldühített, h a barátom testvére hívta az anyóskát, h nem ugrana-e el hozzájuk vigyázni a 2 gyerekre, mert a feleségével dolgoznak valamin kint az udvaron és nehezen bírnak velük. Természetesen aztán jött az 1 sor morgás rájuk, h 2-en, h h nem bírnak el 2 gyerekkel. El sem ment segíteni, de most már a hátsóját áztassa náluk a medencében! Holnapra is a tervünk át van húzva, mert megint kitaláltak valamit... :)
Ez a helyesírás...
A barátod egy szerencsétlen puhapö..cs. Semmit nem tudsz tenni, és nem fog megváltozni, mert az ilyenek sosem valtons
Vége lemaradt...
Szóval sosem változnak. Szerintem keress egy önálló pasit.
Anyóspajti nem fog változni. Max annyi lesz, hogy a pasid jobban fog kötődni hozzád (sansztalan).
Esetleg leülhetnétek 3asban beszélgetni. Másfelől, ha állása lesz a srácnak, akkor is ez lesz?
Meg miért nincs már állása? XDDDD
26/F
Ugyan ezt mondtam én is, h mi lesz akkor ha már munkába fog állni. Vagy ha elköltözik otthonról? Akkor is az anyja elfogja várni, hogy hazamenjen és segítsen a bajain?
Amúgy azért nem dolgozik még, mert kapott egy munkaajánlatot, ami augusztustól érvényes,mert a cég akkor vesz fel új alkalmazottakat!
Rögtön gondoltam, hogy onnanvaló vagy. :-) Nem tudom miért kell kritizálni mást, mert elég nyilvánvaló, hogy nem írni nem tudst, hanem tájszólásod van. Na mindegy, ne vedd fel ezeket!
Nézd, a barátod tehet ez ellen a legtöbbet, ha nem áll ki magáért, akkor nem fog az égvilágon semmi változni. Álljon a sarkára és mondja meg az anyucinak, hogy felnőtt ember vagyok és ne ugráltass. Értem én, hogy szeretné meghálálni, hogy felnevelte, de ez már túlzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!