Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem vigasztal meg a férjem, ha egyértelműen megbántott és sírva fakadok? Ez normális dolog?
voltaképpen egy iszonyúan bunkó emberrel élsz együtt 13 éve, aki 15 percig káromkodik, miatta bőgsz és ez így teljesen normális
ezt te se hiszed el, ugye?
ki kell baszni a gec.be, azt ujjongjon magának szarni nagyot a fejére, megszakítani vele minden kapcsolatot, és keresni olyat aki a tenyerén hordoz téged mint egy hercegnőt
hmmm tegyük fel 18 évesen jöttetek össze: akkor 31 éves vagy, fiatal, szép, tudod mennyi férfi van aki családot akar? veled?
10 hogy te mekkora tudatlan, kötekedő bunkó vagy, kár volt hozzászólnod, ugyanis betegség miatt nem lehet szemüveggel korrigálni a látásomat, csak kemény kontaktlencsével, emiatt nekem egyáltalán nincs szemüvegem.
11 köszönöm, de nem biztos, hogy jó ötlet helyből kirúgni a férjemet, azért, mert van olyan szitu is, amikor bunkó. Senki nem hordoz a tenyerén 13 éven keresztül, 35 éves vagyok, kinöttem már a tündérmesékből. Ettől függetlenül nyilván reagálnom kell majd valahogyan erre a viselkedésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!