Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem vigasztal meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vigasztal meg a férjem, ha egyértelműen megbántott és sírva fakadok? Ez normális dolog?

Figyelt kérdés
13 éve vagyunk együtt, nem emlékszem korábban hogyan viselkedett, de nem mentem volna hozzá, ha ilyen közönyös lett volna az irányomban. Ráadásul iszonyú bunkó és persze mindig van egy saját verziója, amiben mindig az van, hogy én vagyok a szemét és nem megértő. Konkrétabban, 1 minimális 1 perc alatt teljesíthető szívességet kértem tőle, szépen. De ő most pihen, mivel nyaralunk, erre közöltem vele, hogy azért ez nem kis lustaság, hogy ennyire sem képes, utána teljesen bekattant, hogy ő nem lusta és nagyjából 15 percig káromkodott velem.
2016. júl. 13. 14:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

voltaképpen egy iszonyúan bunkó emberrel élsz együtt 13 éve, aki 15 percig káromkodik, miatta bőgsz és ez így teljesen normális

ezt te se hiszed el, ugye?

ki kell baszni a gec.be, azt ujjongjon magának szarni nagyot a fejére, megszakítani vele minden kapcsolatot, és keresni olyat aki a tenyerén hordoz téged mint egy hercegnőt

hmmm tegyük fel 18 évesen jöttetek össze: akkor 31 éves vagy, fiatal, szép, tudod mennyi férfi van aki családot akar? veled?

2016. júl. 13. 16:49
 12/15 A kérdező kommentje:

10 hogy te mekkora tudatlan, kötekedő bunkó vagy, kár volt hozzászólnod, ugyanis betegség miatt nem lehet szemüveggel korrigálni a látásomat, csak kemény kontaktlencsével, emiatt nekem egyáltalán nincs szemüvegem.

11 köszönöm, de nem biztos, hogy jó ötlet helyből kirúgni a férjemet, azért, mert van olyan szitu is, amikor bunkó. Senki nem hordoz a tenyerén 13 éven keresztül, 35 éves vagyok, kinöttem már a tündérmesékből. Ettől függetlenül nyilván reagálnom kell majd valahogyan erre a viselkedésre.

2016. júl. 13. 17:03
 13/15 anonim ***** válasza:
13%
#12 Valóban nem tudtam hogy TE nem hordhatsz szemüveget, bár kíváncsi lennék hogy milyen betegség az ami ezt kizárja. Én szemüveges vagyok egyébként. A stílusod alapján meg megértem hogy hogy fakadhatott ki így a férjed. Gondolom már nem bírja a folyamatos bunkóskodásodat, meg hisztirohamaidat. Mert lehet itt szidni a másik felet, amíg az nem tudja magát megvédeni, mert csak a te álláspontod van az arcunkba tolva.
2016. júl. 13. 17:07
 14/15 A kérdező kommentje:
13 az a gond, hogy ha nem lenne történetesen beteg a szemem, akkor is hülyeséget írtál volna, nyilván ha lenne szemüvegem felvettem volna, segíteni meg akkor is lehet, ha valakinek tökéletes a látása, szóval nyugodtan adj máshol tanácsot, ne itt, köszönöm.
2016. júl. 13. 17:16
 15/15 anonim ***** válasza:
0%
#14 Van aki igenis hiúságból nem csináltat szemüveget. Máshol meg nem tudok tanácsot adni, mivel itt tetted fel a kérdést. :)
2016. júl. 13. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!