Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egymásba szerettünk! Nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egymásba szerettünk! Nem kellene. Mit csinálak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még 10.-ben év elején kezdtek járni egymással az osztálytársam, Ági, és egy 11.es fiú, Peti. Ők szakítottak év végén. Aztán egy három napos versenyen voltunk külföldön énekkarral, ahol nagyon sokat beszélgettünk Petivel, és nagyon megszerettem, már mielőtt Ágival összejött volna, akkor is tetszett de nem ismertem. Aztán eszembe jutott, hogy a batátnőm/osztálytársam barátja, és egyre szomorúbb lettem. Peti nem tudta, hogy mi a bajom, én pedig megmondtam neki, hogy nekünk jobb lenne nem beszélni, és hogy ő nem hibás semmiért, csak én. De szerintem ő is kezd belémszeretni. Mit csináljak? A szakítás nagyjából 7-8 hónapja volt, és nagyon szeretem őt. Nem tudnám elképzelni hogy csak úgy eltűnik az életemből. Viszont tudom, hogy ez hogy esne Áginak.Légyszi, segitsetek!

Rozi 17/L

2010. ápr. 26. 12:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Kettejük között vége. Ha a pasi téged választ, ahhoz Áginak semmi köze már. Ha meg emiatt megharagszik rád, nem is a barátnőd, mert csak a saját dolgai érdeklik, azt pedig lesz@rja hogy a barátnője boldog legyen.

22 L

2010. ápr. 26. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:

Jó látni, hogy vannak még ilyen csaj, akinek ennyire fontosak a barátai :) Ritkaság, maradj meg ilyennek!

De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: beszélj erről a barátnőddel. Ha neki is annyira fontos a barátságotok, mint neked, akkor meg fogja érteni, és hagyja, hogy boldog légy. De ne közelíts előtte a sráchoz, mert azt hátbatámadásnak veheti.

2010. ápr. 26. 13:23
 3/5 anonim válasza:
Aranyos vagy, hogy a barátnődre gondolosz ebben a témában, hogy ő mit szólna?! És mivan veled? Ha jó barátnő, akkor ő elnézi csak, hogy boldog legyél! Nem? Már több hónapja volt a szakítás, de ha barátnőd nem így gondolja akkor nem is igaz barátnő!
2010. ápr. 26. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyere vele össze érettségi után:)
2010. ápr. 26. 14:01
 5/5 anonim ***** válasza:

Ne légy nevetséges. Ha annyira félted a barátnőd érzelmeit, akkor előbb mond el neki, hogy össze akarsz jönni a sráccal.

Beleszólni akkor sincs joga, de legalább tőled tudja meg.

2010. ápr. 26. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!