Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Negyven évesen tíz év házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyven évesen tíz év házasság után azt érzem, nem vagyok boldog egyáltalán. Elválni nincs értelme, egyedül nem tudnám felnevelni a gyerekeket. Miből meritsek erőt?

Figyelt kérdés
Vezetem a háztartást, nevelem a gyerekeket és mellette dolgozok.. Ennyi az én életem! Nem kapok kedvességet, figyelmet, jó szót..annyira üres minden.. Elfáradtam nagyon!Miből merítsek erőt a továbbiakban?? Irigylem azokat a nőket nagyon, akiknek figyelmes , kedves párjuk van.Olyan, aki megbecsüli őket
2016. okt. 16. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
De lehet a 9 - esnek van igaza zárd le és lépj tovább.Csak ezt mondani könnyű megtenni pedig nehéz.Én is számtalanszor elindultam már de itt ragadtam egyszerüen.34ff
2016. okt. 17. 20:33
 12/16 anonim ***** válasza:

Hat, nagyon nehez. De a parod helyett nem tehetsz semmit. Kezdj el te dolgozni a kapcsolaton. Csak ugy tudod vki mas hozzaallasat a sajat iranyodban megvaltoztatni, ha te kezdesz el valtoztatni a sajat hozzaallasodon. Rengeteg energia, turelem, ido, es azert meg igy se garantalt a siker. Ismeretlenul is drukkolok!

2-es: de kis okos vagy, hany eve elsz boldog hazassagban?

2016. okt. 20. 09:15
 13/16 anonim ***** válasza:
22%

Az a baj, hogy annyira jó dolgod van, hogy van időd azon agyalni, hogy milyen rossz neked.

Ha nem a női szennylapokat, szappanoperákat, valóságshow-kat, és női szenny műsorokat tekintenéd etalonnak, akkor nem élnél álomvilágban, és éreznéd a valóságot rossznak.

Ne irigyeld, ezeket a nőket, mert nekik is csak a fájszbúúúúkon "tökéletes" az életük. Ha látnád a valóságot, talán még sajnálnád is őket.

Ne bánkódj, és ne húzd le magad. Ilyenek a hétköznapok. Mindenkinél. Olyan férfi, amilyent szeretnél, vagy olyan nő, amilyet a férfiak szeretnének, nem létezik. Be kell érni azzal ami van, és kihozni belőle a legtöbbet.

De ha már az elvárásaidnál tartunk. Te mit nyújtasz? Biztos, hogy te vagy a tökéletes feleség, az férjed szemszögéből is?

2017. márc. 19. 02:33
 14/16 anonim ***** válasza:
72%

Kedves utolso: hat ez a gondolkodas nem viszi elobbre a tarsadalmat :/ "Masnak is szar, neked is legyen szar!" - te kb ezt mondod.

Egy dologgal ertek egyet: ilyenkor erdemes elgondolkodni, hogy en vajon mindent beleadok-e. Ok, hogy a haztartast vezetem, de a mindennapokat nem a tiptop lakas teszi szeppe.

2017. márc. 21. 06:50
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
"te kb ezt mondod." Hát nem, egyáltalán nem ezt mondtam, ráadásul távol is áll tőlem ez a szemlélet. De ha te ezt olvastad ki belőle, akkor van egy rossz hírem. :-) Ez sajnos a te, saját gondolatmeneted.
2017. márc. 22. 00:09
 16/16 anonim ***** válasza:
mi lett veletek?
2021. máj. 31. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!