Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kellek neki csak szexre, miközben szeretem?
Egy éve nem vagyunk együtt,és mivel szűz voltam mikor összejöttünk ezért várni akartam vele, de ő siettetett, közben ezerszer szakított velem emiatt, aztán lefeküdtem vele, másnap szó nélkül szakított, pár hete írtam neki, hogy béküljünk ki, hiányzik stb. Bevallotta hogy neki is én. Azt írta benne van a kibékülésben azzal a feltétellel, ha első nap lefekszünk. Full kiakadtam, tudom hogy normális a szex két ember között, viszont én nem akarok egy éjszakát boldog lenni, utána meg elviselni azt a fájdalmat ami miatt dob. Összevesztünk megint, én azt javasoltam jöjjön el beszélgetni vagy találkozzunk egy kávéra, persze nem akarja, ő adott ultimátumot hogy döntsek h lefekszem vele vagy nem, amire természetesen nemet mondtam. Nem arról van szó hogy nem igénylem, de, nagyon is hiányzik, de a szexnél ezerszer jobban hiányzik ő, mert nagyon szerelmes vagyok, viszont ő nem, a jelekből azt sejtem.
Egy év alatt összejöttem volna bárkivel, de senkinek sem tetszettem, aki nekem igen. Aki meg udvarolt, azzal nekem volt bajom. Mással nekem nem megy ez a 'kapcsolat dolog'.
Mit tegyek h elengedjem? Mert szörnyű 1 éven át minden este sírva lefeküdni, közben pedig arra gondolok csak mennyire szeretem őt? 21L
"Mit tegyek h elengedjem?"
Fogd fel, hogy aki nem szeret igazán, az nem a "nagy Ő" számodra, akármit is érzel :) Amit most szerelemnek hiszel, semminek fog tűnni, ha találkozol a számodra megfelelő társsal.
Vele sem megy ez a kapcsolat dolog. Ő csak kihasználja, hogy szereted. Ezt nem lehet kapcsolatnak nevezni.
Nem is érzem, mit hiányolsz belőle, mikor mellette is csak szenvedtél.
Inkább adj esélyt olyannak, aki odavan érted. Ha sok nem is lesz belőle, legalább megtapasztalod, milyen ha másik rajong érted.
Erdőben vagytok.
Állj vele szembe.
Mond el neki,amit akarsz.
Az erdőből egy ősvény mmyyy myy nyílik, egy partra. Lesz ott egy csónak. Öleld át a fiút. Nézzétek meg a csónakot, mmmak majd üljön bele, s lásd, hogy távvolodik a csónakban ő.
Háttérzene youtube találsz tenger hamgok,hullámok
Pl. Pihenntető hullámok,óceán hangok,gyermek alvás,meditáció,,relaxáció..mp4
Addíg ccsináld, ezt minden nap amig sírás nélkül mmme megy, utána még. Két alkalommal.
Napközben hallgasd
A szeretetrről.mp4
(Kahlil Gibran)
Alváshoz
1. Shamanic Dream.Mp4
Majd egy hét múlva:
Shamanic lucid dreams meditation Music for relaxation,sleep and guided imagery.mp4
Az sem árt, ha imádkozol esténként.
(és néha masztikáz, ne kerülj depibe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!