Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottunk a pasimmal és megtudtam, hogy miközben együtt voltunk akkor is meg csalt. Mit tegyek ha még szeretem?
Nem tudom elhinni,hogy ezt tette. Szerintem csak azért mondta,hogy féltékennyé tegyen.
Én szeretem őt de utálom is most...
És eddig ő is azt mondta,hogy szeret de most már azt mondja,hogy utál!
Pedig semmi rosszat nem csináltam neki! Segítsetek légyszi,hogy hogyan tudnám nagyon féltékennyé tenni?
16/L
Istenem,te mennyire föld buta vagy!!
Hagyd a francba!Keress mást!
istenem..... és én még néha amiatt aggódok, hogy szakításkor szánalmasan viselkedek...
hallod, nekem azért 16 évesen ennél több eszem volt....
De szerintem csak azért mondta,hogy féltékennyé tegyen.
Bár rengeteg rossz dolgot vágott a fejemhez mint például,hogy egy poharat is jobban szeret mint engem.
Meg,hogy csak azért jött velem össze,hogy fektessen de mivel nem voltam annyira idióta,hogy szétnyissam a lábam a hátam mögött ment el kefélni. Nagyon szarul estek a szavai és most utálom. Szeretnék valami olyat tenni amitől ő is érezheti azt a fájdalmat amit én éreztem...
(egy suliba járunk és oszttarsak is vagyunk)
Plusz még azt is mondta,hogy ciki,hogy szűz vagyok.
És szűz lány neki nem kell.
Na,akkor pláne nem ér ennyit ez az egész!
Egy bunkó,sötét,paraszt!Keress egy rendes fiút!Ha látja,hogy boldog vagy mással,az neki éppen eléggé fog fájni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!