Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a nők nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

P83 kérdése:

Miért van az, hogy a nők nem bírják elviselni az igazat? A többi lent!

Figyelt kérdés

Gondolok itt arra, hogy nagyon sokszor, ha egy nőnek nem azt mondják a szemébe amit hallani akar, hanem az igazat, akkor azonnal megsértődik és kiakadt.

Még akkor is, ha kulturált stílusban mondják el neki.

A nőknél tényleg mindig meg vannak a jó válaszok?

Tényleg nem érdekli a nőket az igazság csak és kizárólag az, hogy azt hallják amit hallani szeretnének?

Olyan válaszokat létszíves ne írjatok, hogy a férfiak is ilyenek..

Mert az okára vagyok kíváncsi!

Érzékenység? Irtózás az igazságtól? Félelem attól, hogy kiderül nem "vagyok" tökéletes? Képtelenek szembenézni a tényekkel? Nem tudják elfogadni, megemészteni? Túl Egoisták? Virágszálnak gondolják magukat akik csak jók lehetnek? Azért mert papíron ők a gyengébbik nem?

Normális ez így, hogy soha nem lehet megmondani az igazat anélkül, hogy ne legyél utolsó a nők szemében?

2016. okt. 13. 21:25
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom a többi nő, hogy van vele, csak a magam nevében tudok nyilatkozni. Én úgy vagyok vele, hogy inkább mondja a szemembe, ha valami van, minthogy a hátam mögött teszi. Az igazság fáj, de az ember tanulni tud belőle. Persze rosszul esik, néha megbántódok, de oka van annak ha ilyesmit mondanak, de legalább megtudom mi a probléma, lehet rajta változtatni, nem megsértődni meg duzzogni. Azt is beiismerem ha a másiknak igaza van. Milyen kapcsolat lenne már, ha nem tudnád megmondani a másiknak az igazat, mert félsz tőle, hogy reagál. Kényes pi*sák kb. 27/N
2016. okt. 14. 07:42
 12/27 anonim ***** válasza:
54%

Az a gond, hogy Fb-on, szép nő képével, szinte bármit írhatsz, neked adnak igazat. Alig lesz, aki rád szólna.

(próbáld ki).

Amúgy ilyenek vagyunk mi emberek, az igazság nem egyszer fáj és félünk tőle, emiatt, bármire képesek vagyunk, hogy helyette egy álomvilágot építünk fel te abba éljünk.

2016. okt. 14. 16:53
 13/27 anonim ***** válasza:
81%
Tudom, hogy (szinte) hihetetlen! De! Vannak nők, akiknek egy kultúrát, akár negatív vélemény többet ér mint a kamu! Pl. Én is !!! :D
2016. okt. 15. 18:02
 14/27 A kérdező kommentje:

Elhiszem, hogy vannak, de melyikből típusú nőből van több?

Politikusból is biztos van rendes, de mi a jellemző?

Mi jut eszedbe, ha meghallod, hogy politikus? becsületes?

Kötve hiszem, pedig biztos van pár a több száz becstelen mellett. ;)

2016. okt. 15. 18:34
 15/27 anonim ***** válasza:
59%
Hát akkor célzottan ilyen nőknek tedd fel a kérdést! Hátha Ők tudják, miért ilyenek ! :D
2016. okt. 15. 18:40
 16/27 anonim ***** válasza:
65%
bombanő visszatért...
2016. okt. 15. 19:35
 17/27 anonim ***** válasza:
31%
Minden nő ilyen, genetikailag.
2016. okt. 15. 19:45
 18/27 anonim ***** válasza:
#16! Ezt kinek ?? :D
2016. okt. 15. 20:04
 19/27 anonim ***** válasza:
érdekes csillaggal bezzeg nem engedte kiírni na m1:D
2016. okt. 15. 20:20
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 8-as :) Én nő vagyok, és barátom van :) De köszi!

7-es

2016. okt. 15. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!