Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már kezdek kimerülni már nem birom elviselni az egészet, de a páromat szeretem mit tegyek?
Ha náluk vagy, ne az anyjával meg a tesójával foglalkozz, hanem a pároddal.
Egyelőre az van, hogy olyan problémát gerjesztesz, ami nem is létezik. TE is írod, hogy az anyja nem ad okot arra, hogy ne kedveld. Ha nem stresszelnéd magad előre feleslegesen, sokkal jobban járnál.
Valsmelyikotok nagyszuleihez koltozzetek oda. Barathoz vagy mas rokonhoz.
N
Én is így voltam, de a párom nem próbált ellene tenni. Viszont, a mostani párom igen, és próbál nekem segíteni, hogy könnyebb legyen. Mi már megtaláltuk a módját a boldogabb élet felé. Addig sajnos tűrni kell, mert szeretjük egymást. A másik, hogy mi van, ha véletlen összeházasodtok? Akkor is a fújás megy majd? Próbáld kicsit kezelni a helyzetet. Én is lerázom a kétszínű családtagokat, sokszor én is meg mondom a véleményem. Nem kell mindent hagyni. Csak tudd, hogy milyen csomagolásba teszed a mondanivalód.
Mennyi idősek vagytok?
Ha vagy itt, vagy ott - és abból az egyik ilyen rossz, akkor mi a kérdés?
Maradjatok mindig nálatok.
Mennyi idő még az összeköltözés?
ha nem túl sok, akkor nyugi... ha hosszú még, akkor próbáld megérteni miért leszel "idegbeteg" az anyja hangjától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!