Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert erzem ugy hogy baratomnal az utolso helyen vagyok?
Figyelt kérdés
Allandoan fontosabb a meccs, a sorozes , a csaladja , 2hete nem voltunk egyutt..
Csak egy kis torodesre vagynek,es hogy szanjon ram idot.
Tulreagalhatom?
23f 23l
2016. okt. 10. 22:09
1/8 anonim válasza:
Ne csüggedj! Mert sose feledd: és egy és két és há... "mer' sorbanállva utolsó a legelső..."
2/8 anonim válasza:
1. Közölted vele a problémádat?
2. Aki fontos számunkra arra van időnk.
3. Ha beszéltél már vele és nem változott semmi akkor mégis mit vársz ettől a kapcsolattól?
3/8 A kérdező kommentje:
Par honapja vagyunk egyutt
Szamtalanszor szoltam,aztmondta ez hiszti
2016. okt. 10. 22:19
4/8 anonim válasza:
Dobd ki a pitsába. Eleve soha ne maradj együtt olyan férfival, aki lehisztizi akármilyen problémádat.
5/8 A kérdező kommentje:
De szeretem
2016. okt. 10. 22:28
6/8 anonim válasza:
Akkor viseldel, hogy az utolsó helyen vagy neki, és nem érdekled.
Mindenkinek arra van ideje amire akarja.
7/8 anonim válasza:
Nem akarok egy utolsó szrházinak tűnni, de azért elő-előfordul hogy az tényleg csak hiszti.
Nem reagálod túl, de ezt nyilván te is tudod.
8/8 anonim válasza:
annak van igaza aki azt írta, hogy hagyd el. nekem is most lett elegem a pasimból. menjen a fenébe, találok mást. a pasikkal az a baj, hogy túl nagy az egójuk! általában tévesen, nem létező jó tulajdonságokat mesélnek be maguknak, és a hibáikat ritkán veszik észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!