Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így helyén való?
Sziasztok! Először is elnézést kérek a helyesírási hibáim miatt, de feszült vagyok, fáradt, és aggódom.
Szóval. 19 éves lány vagyok, barátom pár hónappal fiatalabb nálam, 2,5 éve vagyunk együtt.
Szeptember elején szakítottunk, de egy pár napja kibékültünk. Megbeszéltük a dolgokat. De...
Mondta hogy ma ő kimegy a haverjával inni, amivel alapvetően semmi problémám nem lenne, de xy egy kavarógép, és ezt a barátom is tudja, ennek ellenére mégis ki megy vele. Valamelyik héten is voltak kint, de ugye akkor nem voltunk együtt, és xy telebeszélte a fejét mindenféle hülyeséggel, ami persze nem igaz, és barátom valami kislánnyal is smárolt. Nem haragszom rá, mivel 1, nem voltunk együtt 2 megbánta nagyon, viszont óriásit csalódtam, de én ezért xyt hibáztatom, mert én ugy gondolom hogy xy direkt ellentéteket akar szülni köztünk.
Na és ugye ma kiment, és engem nem hívott, pedig lehet kimentem volna, csak azért hogy vele legyek, és annyira rosszul esnek ezek a dolgok nekem :/
Nektek mi erről a véleményetek? Nagyon el vagyok keseredve és nem azért mert kiment és nem hívott, hanem mert nagyon hiányzik, és ugy érzem hogy én nem neki
Szerintem legközelebb nyisd ki a szád és mondd meg neki, hogy te is vele tartanál elvegre hétvége van és a párod.
Amiatt viszont nem aggódnék, hogy valaki telebeszépni a fejét, mert ha ő másra hallgat és tele lehet beszélni a fejét minden hülyeséggel, akkor az az ő baja. Ő ismer téged és tudja milyen vagy, ha valaki bekavar kettőtök között és ő erre vevő és haggya is akkor az csakis az ő hibája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!