Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezhetném vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném vissza a volt barátomat?

Figyelt kérdés
már több mint fél éve hogy szakítottam vele,de azóta is nagyon jóba vagyunk,beszélgetünk folyamatosan..és most úgy érzem hogy nekem ő kell!! mivel én szakítottam vele,nem hiszem hogy ő újra rámhajtana, ezért szeretnék én lépni felé,de nem túl feltünően.hogy csináljam? mindketten 16 évesek vagyunk.
2010. ápr. 25. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:
menjetek el valahova 2esben vagy csak szimplán beszélj vele. Szerintem ha ilyen jóban maradtatok ezt is megtudjátok beszélni! :D
2010. ápr. 25. 15:20
 2/6 A kérdező kommentje:
de annyira hülyén jönne ki az egész hogy én újra őt akarom :S:S
2010. ápr. 25. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet hogy ő is téged
2010. ápr. 25. 15:24
 4/6 A kérdező kommentje:
és ezt hogy derítsem ki,úgy hogy ne legyen túl feltünő?
2010. ápr. 25. 15:27
 5/6 anonim ***** válasza:
kezdj el vele bexélgetni...és ak "véletlenül" finoman odaterelődik a téma ;) de nem konkrétan, csak úgy általánosan
2010. máj. 13. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
vedd meg, ennyi
2010. máj. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!