Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetném vissza a volt barátomat?
a szakítás oka az volt,hogy már nem szeret... de én viszont iszonyatosan szeretem őt :( ennek már 2 hónapja.
az egyik közös ismerösünk elhívott engem bulizni, és ő is ottlesz... nemtudom,hogy viselkedjek, mit kéne neki mondanom, mert azóta rám se néz, nem is köszön nekem...
segítsetek léééégysziii !! :(
előre is köszönöm 16L
NEM SZERET!!!!! Azért emelem ki, mert ezt te is tudod!
Ha próbálkozol, csak megalázott leszel, és csalódott.Nhéz, piszok nehéz tudom...
Közhely, de az idő mindent megold.!
Vigyázz magadra!
nem szeret, az ilyen bunkóval (már elnézést) ne is foglalkozz! nem érdemel meg téged ha arra se méltat, hogy köszönjön!!!
És hidd el, úgy felejted el a legkönnyebben, ha nem mész olyan helyre, ahol ő is ott van. Vagy ha muszáj, próbálj meg ne foglalkozni vele. Tudom, hogy nehéz, de így a legjobb, én is épp ebben a cipőben járok :(
21/L
köszönöm szépen a válaszokat, sajnos igazatok van... :(
utolsónak : kitartást neked :))
Szerintem nem foglalkozz vele!!
Hidd el az idő mindent helyre hozz velem is pont ugyan ez van és hidd el jobb ha nem foglalkozol vele és ne is köszönj neki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!