Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan szerezhetném vissza a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szerezhetném vissza a volt barátomat? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Szakított velem, mert úgy érezte, elmúlt a szerelme. Előtte 2 évig iszonyatosan szeretett, és az egész csak az utolsó hónapban lett ilyen rossz, mert nagyon sokat veszekedtünk. De hihetetlenül szerettük egymást,szerintem kicsit betegesen már..:S Szakítás óta nem beszéltünk, nem tudom, mit érez,nem is találkoztam vele. Imádom őt, tiszta szívemből szeretem, és mindent megadnék érte, és ezt felesleges ragozni, nekem ő volt a mindenem. Nem tudok belőle kiszeretni, nem tudom elfelejteni, minden nap bizsergek, ha rágondolok. Szerintem betegesen, túlzottan sokat gondolok rá.(tuljadonképpen egész nap folyamatosan ezen kattog az agyam) Mit tehetnék?

Segítsetek kérlek!

2011. márc. 25. 16:01
 1/9 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan ez a problémám csak engem a barátnőm hagyott el. :(

19/F

2011. márc. 25. 16:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A visszaszerzésre ne is gondolj,mert ha "kiszeretett" Belőled,annak valószínűleg oka volt...nem lesz újra szerelmes Beléd...keményen hangzik...annak is szánom...ne alázd meg Magad azzal,hogy megpróbálod újra elcsábítani...:S

Hidd el,hogy előbb-utóbb el fogod felejteni,most az a lényeg,hogy lekösd Magad olyan dolgokkal,amik boldoggá tesznek.Mozdulj ki otthonról a családdal, barátokkal, barátnőkkel...:)

Fel a fejjel!:)

2011. márc. 25. 16:19
 3/9 anonim válasza:

Én azt tanácsolnám, hogy hagyj neki időt. Lehet te is hiányzol és akkor újra megfog keresni! Velem is hasonló előfordult..csak ott én hagytam el a párom hasonló okok miatt. De eltelt jó pár hét és iszonyatosan hiányzott.Már annyira hogy nem bírtam ki hogy ne beszéljek vele. Megkerestem, beszélgettünk és kiderült hogy én is nagyon hiányoztam neki. azóta megint együtt vagyunk és megerősödött a kapcsolatunk mert már tudjuk hogy milyen rossz volt a másik nélkül és semmiért sem tennénk kockára a kapcsolatunkat!

Megoldás az idő... Tudom hogy rossz ezt hallani és nem sok segítség. DE idővel letisztulnak a gondolatok. És ha szeret és te is hiányzol neki akkor megfog keresni.Ha nem akkor viszont Ő nem szeret annyira és akkor felesleges bármit is tenni.

Kitartást!

2011. márc. 25. 16:25
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! De mi még fiatalok vagyunk nagyon, és a kiszeretésben a körülmények játszottak közre. Nem olyasmi oka volt pl. hogy nem voltam neki elég jó, vagy nem tetszett neki a sttílusom. Egyébként már 2 hónap eltelt a szakítás óta. :S
2011. márc. 25. 19:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha nem szeret akkor nincs mit tenni.
2011. ápr. 8. 17:03
 6/9 anonim ***** válasza:
nem ő az igazi,ne vesztegesd az idődet. ő erre már rájött,ezért hagyott el.
2011. ápr. 9. 00:34
 7/9 anonim válasza:

Anno én is igy szenvedtem, mikor ugyanezért elhagytak. Két évig nyüstöltem magam hiába. Ha nem hiv, nem jelentkezik, nem vagy neki fontos.

Ez van. Foglalkozz magaddal és kapcsold ki az agyad.

tudom nehéz, de idővel rájössze nem is ő volt az igazi! Hidd el :)

Kitartást!

2011. ápr. 9. 08:43
 8/9 anonim válasza:
Meglepő...de velem is ugyan ez a helyzet ahogyan le irtad 2 év..iszonyatos szerelem..utolsó egy honap gyalázat..és enegm is dobtak..és szakitás óta 2 hónap telt el...tudom mit érzel de szerintem ne add fel...még nincs veszve semmi!
2011. ápr. 9. 09:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ kedves utolsó! Csak tudnám, mit tehetnék.
2011. ápr. 9. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!