Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátom egy bunkó. Ki tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom egy bunkó. Ki tudom még ezt magyarázni?

Figyelt kérdés

Előre leszögezném, hogy most viselkedett így először és már szakítás előtt állok, mert az ilyen emberektől undorodom. Mindenek előtt a szüleimmel szeretném ezt megbeszélni először, mert azért látom rajtuk, hogy rosszul esett nekik barátom viselkedése, mert nekem is..

A helyzet az, hogy barátom tegnap először járt nálunk és május óta vagyunk együtt. Sosem viselkedett még így, úgyhogy engem azért is lepett meg ez a dolog.

Anyának hobbija, hogy főz és mindig kitalál valami újat. Nos, kb 2 hete megint kitalált egy új kaját és nagyon el lett találva. Barátomnak is direkt azt csinálta és mondta, hogy ez nagyon rosszul néz ki, biztos az íze is olyan. Megkóstolta és mondta, hogy tudta, hogy ezt nem kellett volna..

Apa pedig mindig cigizik, egész nap füstöl mint a gyárkémény, amikor hideg van, többet szokott bent cigizni. Nos, a barátom is cigizik és mondtuk, hogy akkor már ő is maradhat bent, ha rágyújt, csak a szobámba ne, mert nem szeretem a cigiszagot. Erre elkezdett a szobámban is és megkértem, hogy menjen ki, vagy legalább nyissa ki az ablakot, de nem akarta. Ha már ennyire a nemakarásnál tartunk.. Le akart velem feküdni és mondtam, hogy akkor használjon gumit, de nem. Végül sikerült rávennem, bár szerintem ez amúgy is alap lenne de mindegy. Nekem ez volt az első, hogy valakivel lefeküdtem és mindenféle hülyeséget kitalált hogy mit akar velem csinálni, de ezt most nem írom le ide, mert nem jde tartozik, meg gondolom 18 évesnél fiatalabb emberek is vannak itt.

Másrészről elkezdett trágár szavakat használni, szóval ez még egy plusz olyan dolog ami egyre inkább arra késztet hogy szakítsak vele. Még ma is itt maradt és szüleimnek is olyan elviselhetetlen stílusban válaszolt hogy csodálom, hogy bírták..

2016. okt. 9. 20:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
97%

Lenéz titeket . Igy adja tudtodra , teged úgy kezem mint egy izzadt cselédet , elkap oszt annyi . Semmi respekt .

Szerintem nem fogod megbocsatani magadnak , h a szüleidet megalázta es te ezt hagytad

2016. okt. 9. 20:47
 12/20 anonim ***** válasza:
63%
Ja bunkó, de Te szerelmes vagy belé!
2016. okt. 9. 20:49
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
elég sok eszed van, ha a viselkedése után azért még (nehogy szűz maradj, mert ki tudja, mikor találsz másikat...) lefeküdtél vele, pedig tudtad, hogy kirakod.
2016. okt. 9. 20:54
 14/20 anonim ***** válasza:
58%

Normális pasas az neked sem kell mi?!

Olyan uncsik.

2016. okt. 9. 21:07
 15/20 anonim ***** válasza:
91%
Most miért bántjátok a kérdezőt? Ebben az életkorban az a normális, hogy tapasztalatot szerez. Senki nem születik úgy, hogy mindent tud. Majd most szépen lapátra teszi a barátját és tanul belőle. Azért nem kell gúnyolódni rajta, mindenkivel megesik, hogy bizonytalan.
2016. okt. 9. 21:17
 16/20 anonim válasza:
95%

Természetesen az a teendõd, mint elõttem leírták, hogy kiteszed a szûrét.

Az ilyen alakok általában aztán megpróbálnak rábeszélni arra, hogy nem is akarod dobni, egyre csak erõsebben, minél inkább tovább hagyod õket parasztkodni.

2016. okt. 9. 21:28
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem egyenesen arra játszott, hogy kirakd.

Egy ideje együtt vagytok már, rádunt, de egy kis szexet még ki akart csikarni. Nekem ez az érzésem így a sztori kapcsán.

A srác kuka, a szüleidnek meg annyit azért mondhatsz, hogy nem érted mért volt ilyen, eddig sose tapasztaltál ilyet, de ez számodra is tűrhetetlen, és szakítottál vele. Ennél többet nem kell magyarázni.

2016. okt. 10. 00:45
 18/20 anonim ***** válasza:
91%

És te még ezek után lefeküdtél vele??

Döbbenet!

2016. okt. 10. 05:19
 19/20 anonim ***** válasza:

"Nekem ez volt az első, hogy valakivel lefeküdtem és mindenféle hülyeséget kitalált hogy mit akar velem csinálni, de ezt most nem írom le ide, mert nem jde tartozik, meg gondolom 18 évesnél fiatalabb emberek is vannak itt. "

Azért ezeket a perverzitásokat kipróbálod még vele mielőtt kirúgod??

Amúgy nem hiszem el, hogy május óta még "semmi" sem volt közöttetek.

2016. okt. 10. 14:01
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, hogy alaposan kiismerted, ha már hazavitted bemutatni a "szerencsétlen" szüleidnek, akik -a lökött lányukra való tekintettel- még jópofát is vághattak kényszeredetten.

Mégsem ismerhetik be, hogy nincsen megfelelő emberismerete a hü lye-gyereküknek, és hazahoz és összefekszik jöttmentekkel a szülői házban.

"Még ma is itt maradt és szüleimnek is olyan elviselhetetlen stílusban válaszolt hogy csodálom, hogy bírták."

Vagyis -napok óta- még mindig ott van és továbbra is dugaszol??!

A szüleid meg hallgatják kintről?

2016. okt. 10. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!