Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztem a barátommal. Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a barátommal. Ti meg tudnátok bocsátani neki?

Figyelt kérdés
Tegnap este volt az első közös éjszakánk, és nem úgy alakult ahogy terveztem. Ő volt nekem az első. Próbáltunk több pózt: misszionárius, kutya, lovagló. Sajnos csak neki volt orgazmusa, nekem nem. A végén közölte, hogy ez a lovagló elég szánalmasan megy, a volt csajaival sokkal élvezetesebb volt. Felpofoztam, közöltem vele, hogy akkor húzzon vissza a nőcskéihez, és otthagytam. Azóta többször hívogat, de nem veszem fel, nagyon haragszom rá, jót akartam neki, erre ilyen gorombán kioktat. Adjak neki még egy esélyt szerintetek? 19/L

2016. okt. 9. 14:53
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Idióták, és ha fordítva lett volna, a nő fikázza le a pasit, aki felpofozza, akkor is a pasit védenétek?
2016. okt. 9. 19:01
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
58% Te is egy frusztrált barom lehetsz. :D
2016. okt. 9. 20:08
 23/24 anonim ***** válasza:
81%
# 21: Ha a srác negyvenöt kiló, a csaj meg nyolcvanöt, akkor igen.
2016. okt. 9. 20:16
 24/24 anonim ***** válasza:
0%

"Idióták, és ha fordítva lett volna, a nő fikázza le a pasit, aki felpofozza, akkor is a pasit védenétek?"

Pontosan melyik komment is védte itt a pasit?

De tényleg fordítsuk meg:

Legyen most a nő, aki suttyó (hisz azt a részét senki se vitatta, hogy a pasi az volt), aki leszólja a szűz férfi szexuális teljesítményét, mire válaszul a pasi felképeli.

Dícsérjük meg a pasit is, hogy milyen karakán volt?

2016. okt. 9. 23:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!