Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összevesztem a barátommal. Ti meg tudnátok bocsátani
neki?
Figyelt kérdés
Tegnap este volt az első közös éjszakánk, és nem úgy alakult ahogy terveztem. Ő volt nekem az első. Próbáltunk több pózt: misszionárius, kutya, lovagló. Sajnos csak neki volt orgazmusa, nekem nem. A végén közölte, hogy ez a lovagló elég szánalmasan megy, a volt csajaival sokkal élvezetesebb volt. Felpofoztam, közöltem vele, hogy akkor húzzon vissza a nőcskéihez, és otthagytam. Azóta többször hívogat, de nem veszem fel, nagyon haragszom rá, jót akartam neki, erre ilyen gorombán kioktat. Adjak neki még egy esélyt szerintetek? 19/L
Vegre egy karakan csaj, aki igenis odab**ssza a parasztot, es nem pitizik neki! Hajra! Igy tovabb, szoba se allj vele tobbet.
2016. okt. 9. 15:23
12/24 anonim válasza:
Vagy en lehet annyit visszairnek neki meg utoljara, hogy "Valoban, dragam igazad volt. Eleg szanalmasan sikerult a dolog, jobb ha maradok az ujjaimnal, azok legalabb el tudnak elveztetni, veled ellentetben. Na puszi!".
2016. okt. 9. 15:25
13/24 anonim válasza:
Az ilyen egy bites bärmoknak vannak barátnőik...:) Vicc.
2016. okt. 9. 15:26
14/24 anonim válasza:
"Az ilyen egy bites bärmoknak vannak barátnőik...:) Vicc."
Ha minden igaz, akkor most már nincs. Legalábbis ennek az egynek.
2016. okt. 9. 15:40
15/24 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek. Felhívnám a figyelmét arra, hogy vele ellentétben te egyáltalán nem mentél el, szóval a saját teljesítményén kéne gondolkozni inkább! Aztén pesig otthagyném a francba.
2016. okt. 9. 15:50
16/24 anonim válasza:
Mondjuk az érdekelne, hogy tudta-e, hogy még szűz vagy?
Mert ha nem akkor "csak" egy szimpla tapló paraszt.
De ha tudta, akkor elég címzetes...
2016. okt. 9. 16:26
17/24 anonim válasza:
Felejtsd el!Neki kb.csak egy darab hús vagy!
Viszont sajnos abból amit leírsz úgy tűnik mintha Te saját magadra is "húsként" gondolnál.
Első alkalom és máris mindenféle pózok erőltetése,a bensőséges intimitás megélése helyett.
Egyikőtök sem áll még készen szexuális együttlétre!
2016. okt. 9. 16:40
18/24 anonim válasza:
Még így ismeretlenül is büszke vagyok rád, hogy felpofoztad. Végre egy lány aki kiáll magáért. Nagyon helyes.
És szerintem ne adj még egy esélyt egy ilyen féregnek. Bármennyire is könyörög meg teszi az eszét hogy megbánta. Ne higgy neki, első szexnél ilyet mondani, eszem megáll.
Soha nem tudnék így megbántani egy lányt. Pláne nem azt aki megtisztelt azzal hogy nekem adta oda magát.
Ez a srác rohadtul nem érdemel meg téged, de kb senkit.
25F
2016. okt. 9. 16:51
19/24 anonim válasza:
Azt magyarázza már meg, hogyha ez volt az első, akkor hogyan is mehetne a lovaglás?! Idióta.....mondd meg neki, hogy sokat fogsz gyakorolni, de nem vele!
2016. okt. 9. 17:38
20/24 anonim válasza:
Összeillenétek, ő paraszt, te meg pofozkodsz. Az hogy esett volna ha visszakapod? Hm? Azt sem értem miért akar téged visszakapni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!