Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tenyleg en vagyok a hazisarkany, hogy ezekert szolok?
Hát, engem kinyalna a pasim munka után, annyira nem lehet ott drámai a helyzet, ha fürdesz minden nap :)
Szóval ez tényleg gáz. A porszívót meg a felmosót még érti az ember, hogy nem fűlik hozzá a foga, de a szexben, amit csinál, az botrány.
Én ugyan csak 20 éves vagyok, de ugyanebben a szituációban voltam párommal (a szex részt kivéve). Nemrég szakítottunk (leginkább ő velem.) 2,5 évig voltunk együtt, 2 hónapot laktunk együtt, de mivel otthon is el volt kényeztetve, ugyanez volt amit te is leírtál. Én dolgoztam, főztem, mostam, takarítottam, egyedül a mosogatást csinálta meg ő. A szex résszel nem volt gond, de a többi dolog miatt mindig sok volt a veszekedés, szerinte én mindig hisztiztem. És erre mivel szakított velem? Azzal, hogy ő már a sok veszekedés miatt nem szeret úgy :DDDDDdddd
Na mindegy. Pedig én azt hittem, komolyan azt hittem, hogy ez őszinte szerelem/szeretet, de ha a problémákat nem is akarjuk megoldani akkor jóhogy nem működik... Márpedig ha valaki igazán szeret, akkor szeretné hogy neked is jó legyen, nem csak önzőzik! És akkor figyel arra, hogy ne érezd magad szarul ilyenek miatt..én is már azt hiszem értem mi történt, tényleg nem szeretett úgy mint én őt. Sajnos ezt nehéz elfogadni, de ha így van akkor te nem veszítesz semmit egy esetleges szakítással! :)
Szerintem hozd fel te is ezt, hogy "igenis vannak problémáink, mégpedig ez és ez. Nekem így nem jó, és vagy megpróbáljuk megoldani és akkor olyan jól elleszünk mint régen, vagy ha úgy érzed, hogy te erre nem vagy képes értem (nem szeretsz eléggé?), akkor szakítani akarok."
Persze a fenyegetőzés a szkítással elsőre nem célszerű, csak mondd meg őszintén, hogy ha látszik rajta hogy nem akaródzik, hogy akkor te nem szenvedsz tovább miatta.. :) :/
Kerdezo!teljesen ertelmes nonek tunsz realis elvarasokkal,ez a pasi nem illik hozzad,ennyi.
(Nalunk sincs oral zuhanyzas nelkul.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!