Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, hogy egy koncerten táncoltam egy sráccal, és már egy jó ideje kapcsolatban élek?
Az elején nem is vettem a gyerekről tudomást, csak annyi volt, h megfogta a csípőm, végig mögöttem állt, nem fordultam felé. Nem dörgölőzött nekem, szóval nem történt semmi. Mikor elkezdett volna nyomulni, természetesen mondtam, h barátom van és nagyon szeretem, és köztünk semmi az ég- világon nem lehet. Aztán persze otthagyott.
Ezt el is meséltem a barátomnak, mert ő nem jött velem. Nagyon kibukott, azt mondta nagyot csalódott bennem. Most nagyon pocsékul érzem magam emiatt. Szerintetek tényleg olyan nagy dolog ez? A barátom már a szüneten gondolkodik.
Jajj teee emberek....most úgy csináltok, hogy a féltékenység és a túlzott féltékenység erénynek számit..holott szerintem a féltékenység buktat minden kapcsolatot...
A másik félnek egszer elege lesz a túlzott féltékenységből...
Féltékenység meg birtoklást is jelenthet mert nem enegdi meg a másik félnek h bármit is tegyen és akkro amásik fél úgy érzi h nem dönthet szabadon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!