Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen lány? Gondolom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen lány? Gondolom rég kihalt ez a féle, de hátha!

Figyelt kérdés
Hosszú lesz! Eletkort tekintve 17-20 között van. BP-i Igényes, ápolt, szép, mondhatni gyönyörű, magabiztos, dögös, nem ribi, nem jár minden héten kétszer bulizni, nem dohányzik, nem ájul el egy X6-os-tól, kedves, türelmes, nem beszél csúnyán, tiszteletre méltó és szintén tiszteli arra érdemes embertársait, tudja mi az, hogy szerelem, túl van élete nagy csalódásán, tisztán látja a dolgokat, feje felől már egy ideje elvonult a rózsaszín köd, szereti, ha fontos valakinek, szeretne valakit aki fontosabb mindennél , de nem minden, van némi humorérzéke, szeret sétálni, szeret beszélgetni, de szereti a néma csendet is ami olykor felér ezer szóval, okos, beszéli a magyar nyelvet, nem házas, nem kér fél óránként 8ezret. És utoljára egy bónusz tulajdonság: tud zongorázni! (ez nem feltétel csak előny!)
2010. ápr. 25. 00:55
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
90%

Nomost én nőként kikérném magamnak hogy csak a bőrülés a klíma meg a sok szír szar érdekelne.. Lehet hogy tré de nem érzem magam szarabb embernek hogy BKV-val járok gyakrabban, és leszarom hogy a pasimnak van e kocsija vagy nincs.. Ettől függetlenül szeret, megbecsül elfogad olyannak amilyen vagyok...

A kérdezőnek mondanám, hogy egy ilyen nőt ismerek, akit ide lefestettél és ez a 60 éves volt énektanárnőm.(aki tud zongorázni is!!) célszerűbb lejjebb adni a mércét, vagy ha nem is, akkor ne röstellj elmenni bulizni gyalog farmerban ingben valami gagyi órával... keress így nőt... aztán csak pozitív csalódás lesz mikor megtudja hogy kicsit gazdagabb vagy a kelleténél..

2010. ápr. 25. 01:58
 22/33 anonim ***** válasza:
90%

01:45-ös vagyok.

Szerintem ne félj elengedni azt, aki olyat vár el tőled, ami nem te vagy. Nehéz lesz és kib@szottul fájni fog, de ezt neked is, neki is meg kell hogy szenvedjétek.

Ha ő nem tud olyannak szeretni, mint amilyen vagy, akkor nem ő az, akit keresel, fájjon most perpillanat akármennyire.

Mesélek neked valamit.

Fiatal kamaszlány voltam, egy rakás zűrrel, drogelvonóval a hátam mögött, amikor szerelmes lettem. Dúlt a szerelem, a vak ló és a szakadék példájával élve, csakhogy én fél év után kezdtem észrevenni, gondolkodó emberként, hogy nem ezt akartam. Hazudtam magamnak összevissza, mert szerettem, persze hogy szerettem, ő volt az első mindenben. De 3 év és rengeteg veszekedés után rá kellett jönnöm, hogy ő se annak szeret, aki vagyok, hanem annak az elveszett kislánynak, aki voltam. Én pedig azt várom tőle, hogy erős támaszom legyen és férfi, aki mellett nő lehetek. Ezt ő akkor nem tudta megadni nekem.

Végül-nagyon nagy fájdalmak árán szétmentünk. Lefogytam 15 kilót, alig aludtam, de most -immár fél éve- megtaláltam azt az embert, akit bár nem vak ló és szakadék jelleggel szeretek, hanem emberként. Vele imádok beszélgetni, és tőle nem félek hogy nem fogad el. Mellette érzem azt hogy nő vagyok.

Ami még nagyon érdekes volt: a volt kapcsolatom vége táján, amikor már éreztem hogy ez nem megy, híztam, rengeteget, mert NEM ÉREZTEM AZT, HOGY NŐNEK KELL LENNEM.

Most 20 éves vagyok, egyetemre járok. És tudod, életem egyik legjobb döntése volt, hogy megtettem, pedig jó ember az exem, csak nem az enyém.

2010. ápr. 25. 02:04
 23/33 anonim válasza:
90%

Nézzük a listát:

életkor: igen,

külső: nagyon relatív, bár hívták már modellkedni

buli: nem rendszeresen,

nem dohányzik, nem beszél csúnyán, igyekszik mindenkit meghallgatni és nem ítélkezni mások felett,

túl van csalódáson,

van humorérzéke, európa egyik legjobb egyetemén tanul,

nem házas és nem érdekli mások pénze.

bónusz: igen, tud zongorázni, de nem, nem budapesti.

kérdés:

Az a férfikép amit leírtál rád igaz, vagy példa volt? Ha te vagy az, és zavar, hogy a pénztárcádat látják helyetted, akkor miért öltönyben, drága cipőben, órával és X6-ossal jársz szórakozni?

Azt hiszem a fent leírt lányt így nehezen fogod megtalálni, de azért sok sikert!

2010. ápr. 25. 02:05
 24/33 anonim ***** válasza:
52%
Azonnal rugd ki a csajt.Nem szabad csajjal szenvedni,az az idő amit azzal töltessz,hogy vele küszködsz,azt arra is fordíthatnád,hogy keress helyette értelmesebet.
2010. ápr. 25. 02:13
 25/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó két választ! Bonyult a helyzetem iszonyatosan nehéz döntést kell hoznom!
2010. ápr. 25. 02:15
 26/33 anonim ***** válasza:
Figyelj mindenkivel megesik hogy megváltoznak az érzelmei. És tudom hogy ez neked fáj, de erről ő nem tehet, ettől nem lesz ő rossz. Azt sem tudod biztosan hogy ilyen vár-e mivel azt mondtad csak úgy érzed. Talán meg is kéne kérdezni.
2010. ápr. 25. 02:31
 27/33 anonim ***** válasza:
hány éves vagy??????? :-o
2010. ápr. 25. 08:50
 28/33 anonim ***** válasza:

Rengeteg hasonló képességekkel rendelkező nő van!Csodálatosan beléjük is habarodik az ember!

Aztán megismerik egymást és mégsem biztos,hogy ezen tulajdonságai miatt szerethetik,vagy sem egymást!

Most furcsát írok!Nem feltétlenül a tulajdonságai miatt szeret meg valakit az ember!Hanem csak úgy,a semmiből,a semmiért.Talán valamiféle kisugárzás miatt!

Különben nagyon ritka az a párkapcsolat,ahol a párok,nem alakítják egymást,ahol nem születnek lemondások.

2010. ápr. 25. 08:52
 29/33 anonim ***** válasza:
Nem jó, ha valaki túl tökéletes. Mit szeretsz benne? Kell egy kis hiba.. :)Az, h valaki gazdag, nem azt jelenti, h ő a nők álma, ő sem tökéletes..úristen.. Én már több, mint egy éve vagyok a barátommal, nagyon nagyon szeretem, és nincs kocsija, nem gazdag és nem is tökéletes!:) Amúgy ez aranyos, h előny, ha tud zongorázni, én 7 évig tanultam, de sosem szerettem.xD
2010. ápr. 25. 09:12
 30/33 anonim ***** válasza:

Teljesen ugyanolyan, mit amit leírtál, nem tudom, hogy mennyi van, de néhány biztos akad. Hasonlóból meg bőven. A gyönyörű meg teljesen relatív. Valaki szemében én is az vagyok/voltam, valaki máséban meg ronda.

És azt már páran megemlítették, hogy ha nem akarod, hogy a pénzed miatt ugorjanak rád, akkor nem kell tudatni, hogy mennyi van.

Nekem személy szerint mindegy, hogy van-e kocsija az illetőnek vagy sem. Majd ha akarok családot, akkor szeretnék egy autót is, de az is mindegy milyen, csak lehessen vele menni, ha kell.

2010. ápr. 25. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!