Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány? Gondolom rég kihalt ez a féle, de hátha!
- életkor stimmt
- lakhely majdnem stimmt
- szép-e? Relatív: az tény, hogy nem átlagos
- nagyon néha dohányzom, néha buli
- mi az az X6-os?
- néha kedves, néha nem
- nagyon türelmetlen
- nem beszélek csúnyán, akit van miért tisztelni, azt tisztelem
- túl vagyok több nagy csalódáson, mondhatni inkább fekete köd van felettem...
- van humorérzékem, szeretek sétálni, beszélgetni, a csendet, okos vagyok, beszélek magyarul, nem vagyok házas, nem fogadok el pénzt senkitől
- sajnos nem tudok zongorázni
Ezek után honnan veszed, hogy pont Veled szeretne járni az illető? Ha ekkora elvárásaid vannak, akkor nem lesz túl hamar barátnőd. Na mindegy, Te tudod...
01:01 vagyok
Oké, tegyük fel, hogy egy topmodell szintű csajnak tetszik a belsőd. De akkor sem fog veled járni hogyha pattanásos vagy, nincs jó tested, kapa fogaid vannak (ha vannak) és az orrod nagyobb mint Gyurcsányé.
Nekem is jó lenne, egy topmodell, de sajna nem fog összejönni. Ha tényleg annyira jóképű vagy akkor szerintem felülsz egy BKV buszra és leszólítasz egy lányt, majd szépen megismeritek egymást. Ne akarj neten csajozni, mert megszívod (vagy a csaj szívja meg XD )
:)
Mér amúgy milyen verdád van? Nyugi nem fogok rádmászni miatta, fiú vagyok, csak érdekelne :D
Nekem Suzuki :P
kérdező.
1. a kérdésed sértő minden olyan nőre, aki valamennyire megfelel annak amit leírtál. Például engem nagyon sértene ha a barátom azt feltételezné rólam hogy a nemtommilyen csidicsudiszerkentyűért vagyok oda.
2. ahhoz hogy ezt megkapd egy nőtől, adnod kell, önmagától nem fog az öledbe hullani.
3. szép, mondhatni gyönyörű. és igen nagy részben lábon kihordja az agyhalált, tisztelet a kivételnek.
A belső értékeket nézd, de még ott is légy képes engedményeket tenni. tökéletes ember nem létezik.
Én a helyedben inkább magam vizsgálnám, hogy én megfelelnék-e egy ilyen nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!