Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik ilyen lány? Gondolom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik ilyen lány? Gondolom rég kihalt ez a féle, de hátha!

Figyelt kérdés
Hosszú lesz! Eletkort tekintve 17-20 között van. BP-i Igényes, ápolt, szép, mondhatni gyönyörű, magabiztos, dögös, nem ribi, nem jár minden héten kétszer bulizni, nem dohányzik, nem ájul el egy X6-os-tól, kedves, türelmes, nem beszél csúnyán, tiszteletre méltó és szintén tiszteli arra érdemes embertársait, tudja mi az, hogy szerelem, túl van élete nagy csalódásán, tisztán látja a dolgokat, feje felől már egy ideje elvonult a rózsaszín köd, szereti, ha fontos valakinek, szeretne valakit aki fontosabb mindennél , de nem minden, van némi humorérzéke, szeret sétálni, szeret beszélgetni, de szereti a néma csendet is ami olykor felér ezer szóval, okos, beszéli a magyar nyelvet, nem házas, nem kér fél óránként 8ezret. És utoljára egy bónusz tulajdonság: tud zongorázni! (ez nem feltétel csak előny!)
2010. ápr. 25. 00:55
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

- életkor stimmt

- lakhely majdnem stimmt

- szép-e? Relatív: az tény, hogy nem átlagos

- nagyon néha dohányzom, néha buli

- mi az az X6-os?

- néha kedves, néha nem

- nagyon türelmetlen

- nem beszélek csúnyán, akit van miért tisztelni, azt tisztelem

- túl vagyok több nagy csalódáson, mondhatni inkább fekete köd van felettem...

- van humorérzékem, szeretek sétálni, beszélgetni, a csendet, okos vagyok, beszélek magyarul, nem vagyok házas, nem fogadok el pénzt senkitől

- sajnos nem tudok zongorázni

Ezek után honnan veszed, hogy pont Veled szeretne járni az illető? Ha ekkora elvárásaid vannak, akkor nem lesz túl hamar barátnőd. Na mindegy, Te tudod...

2010. ápr. 25. 01:15
 12/33 A kérdező kommentje:
Hát szerintem oda vannak az IntelŸ Core™ i7-ed ért, tudod a nőknek a belső érték az ami számít: bőrülés, klíma... a te esetedben a core i7-es proci!
2010. ápr. 25. 01:17
 13/33 Beviz Elek ***** válasza:

01:01 vagyok

Oké, tegyük fel, hogy egy topmodell szintű csajnak tetszik a belsőd. De akkor sem fog veled járni hogyha pattanásos vagy, nincs jó tested, kapa fogaid vannak (ha vannak) és az orrod nagyobb mint Gyurcsányé.

Nekem is jó lenne, egy topmodell, de sajna nem fog összejönni. Ha tényleg annyira jóképű vagy akkor szerintem felülsz egy BKV buszra és leszólítasz egy lányt, majd szépen megismeritek egymást. Ne akarj neten csajozni, mert megszívod (vagy a csaj szívja meg XD )

:)

2010. ápr. 25. 01:19
 14/33 A kérdező kommentje:
01:15 ezek után pont nem veszem, hogy velem akar járni akár ki is. Csupán kiváncsi vagyok, hogy van e ilyen.
2010. ápr. 25. 01:19
 15/33 Beviz Elek ***** válasza:

Mér amúgy milyen verdád van? Nyugi nem fogok rádmászni miatta, fiú vagyok, csak érdekelne :D

Nekem Suzuki :P

2010. ápr. 25. 01:23
 16/33 Beviz Elek ***** válasza:
x6os mi? XD
2010. ápr. 25. 01:23
 17/33 A kérdező kommentje:
Hogy mi az X6? Egy BMW típusú terepjáró előnye jól néz ki, gyors, jó az utartássa van benne minden puncimágnes is. Hátrányai kicsi csomagtartó hátul az italhűtő miatt csak 2embernek van hely és sokat fogaszt, szennyezi a környezetet jah és méregdrága!
2010. ápr. 25. 01:31
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

kérdező.

1. a kérdésed sértő minden olyan nőre, aki valamennyire megfelel annak amit leírtál. Például engem nagyon sértene ha a barátom azt feltételezné rólam hogy a nemtommilyen csidicsudiszerkentyűért vagyok oda.

2. ahhoz hogy ezt megkapd egy nőtől, adnod kell, önmagától nem fog az öledbe hullani.

3. szép, mondhatni gyönyörű. és igen nagy részben lábon kihordja az agyhalált, tisztelet a kivételnek.

A belső értékeket nézd, de még ott is légy képes engedményeket tenni. tökéletes ember nem létezik.

Én a helyedben inkább magam vizsgálnám, hogy én megfelelnék-e egy ilyen nőnek.

2010. ápr. 25. 01:45
 19/33 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes őt ne érdekelje a pénzed de te elvárod hogy gyönyörű legyen? Egy egyszerű szép csaj már nem is jó? Nem gondolod hogy kicsit magasak az elvárásaid? Amúgy mi az az X6-os? Neked is ilyen tipikis kisebbségi komplexusod van hogy a nőket csak a pénz érdekli. Ne csodálkozz hogy ha nincs barátnőd, mert a lányoknak sértő ha valaki így lenézi őket.
2010. ápr. 25. 01:50
 20/33 A kérdező kommentje:
01:45 felpontoztalak! Korrekt válasz! És akár mennyire is hihetetlen nem keresem az ilyen nőket és igen tudom, hogy egy ilyennek nem felelnék meg. Komoly kapcsolatban élek, komoly problémákkal. Mondhatni több év együttlét után újra szerelembe kell ejtsem, azt az embert aki a mindenséget jelenti számomra, de úgy érzem ő hasonlókat vár el tőlem, mint amiket én írtam és cserébe annyit kapok, hogy szenvedhetek még érte... De nem, nem keresek ilyen lányt csupán kiváncsi vagyok arra, hogy létezik-e ilyen. A részleteket azért soroltam fel, mert én miatta költöztem fel Budapestre és stb. Annyi áldozatot hoztam már érte, hogy magam sem hiszem el!
2010. ápr. 25. 01:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!