Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik ilyen lány? Gondolom rég kihalt ez a féle, de hátha!
Figyelt kérdés
Hosszú lesz! Eletkort tekintve 17-20 között van. BP-i Igényes, ápolt, szép, mondhatni gyönyörű, magabiztos, dögös, nem ribi, nem jár minden héten kétszer bulizni, nem dohányzik, nem ájul el egy X6-os-tól, kedves, türelmes, nem beszél csúnyán, tiszteletre méltó és szintén tiszteli arra érdemes embertársait, tudja mi az, hogy szerelem, túl van élete nagy csalódásán, tisztán látja a dolgokat, feje felől már egy ideje elvonult a rózsaszín köd, szereti, ha fontos valakinek, szeretne valakit aki fontosabb mindennél , de nem minden, van némi humorérzéke, szeret sétálni, szeret beszélgetni, de szereti a néma csendet is ami olykor felér ezer szóval, okos, beszéli a magyar nyelvet, nem házas, nem kér fél óránként 8ezret. És utoljára egy bónusz tulajdonság: tud zongorázni! (ez nem feltétel csak előny!)2010. ápr. 25. 00:55
1/33 anonim válasza:
TANÍTSD MEG A GUMINŐDET ZONGORÁZNI...
b@rom
3/33 Beviz Elek válasza:
Én fiú vagyok, de csak annyit szeretnék kérdezni, hogy nem túl magasak az igényeid? Gyönyörű barátnő kell neked. Akkor ezek szerint te is nagyon nagyon jóképű srác vagy?:O
Azt megértem, hogy nem akarod, hogy a pénzre bukjon. Én sem szeretem az olyanokat.
De amúgy szerintem ha annyira jóképű vagy, hogy te "elvárhatod", hogy a jelentkező gyönyörű legyen, akkor nem neten próbálkoznál. Vagy én lennék ilyen elmeroggyant?:D
6/33 anonim válasza:
nem...nincs tv a nappaliban :/ még... egyenlőre itt nyomom:D
7/33 A kérdező kommentje:
pont ez a jó a netben, hogy valaki azért szeret amilyen igazából vagyok, nem azért mert van egy X6-os BMW-m, meg menő karórám. Ezt buliban elég nehéz eltitkolni 10 nőből 9 miútán lecsekkolta az öltönyt és a cipőt, megkérdi mennyi az idő csak, hogy tudja mi ékesíti a csulkóm.
2010. ápr. 25. 01:09
8/33 anonim válasza:
mi az a X6-os?:Dam parttyzone 4ever Jancsi bá is azt nézi;)
10/33 anonim válasza:
Nincs X6-os BMW-m, csak i7-es Intel Core-om. Az bejön a csajoknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!