Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnek? Bovebben lent

Figyelt kérdés
Van egy srac akivel alakulgatnak a dolgok. Minden nagyon jo. Nagyon jol esik amikor hozzam er, megolel, megsimogat....a csokjara is vagyok. De idaig ketszer smaroltunk es borzalmas volt. Egyaltalan nem elveztem. Tul nyalas volt. Igy nem tudok vele smarolni ha nem elvezem. Pedig o probalkozik. Otletek?
2010. ápr. 24. 23:53
 1/8 anonim ***** válasza:
Mond meg neki! Ennyi, ezzel csak ezt lehet csinálni! Muszáj szólni, mert ha így hagyod, elhiszi, hogy jól csinálja és akkor még rosszabb lesz!
2010. ápr. 24. 23:54
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem mondod neki, azt hiszi ez a jó és legközelebb még nyálasabb élményben lesz részed. =]
2010. ápr. 24. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Két csók még semmi.Esetleg te vagy neki ezen a téren az első? Vagy,ha nem is az első,de túl sok tapasztalata korábban még nem volt? A nyálas csók tényleg a kezdeti ügyetlenkedésekkor szokott előfordulni,de ha minden más téren jól megvagytok,akkor hajrá,tessék gyakorolni,mutasd meg neki,hogy neked hogy jó,hogy szeretnéd és ha jó pár csók után sem változik egy picit sem a helyzet,akkor érdemes elgondolkodni,hogy nem passzoltok esetleg ezen a téren össze és lehet,hogy emiatt lehal a kapcsolat,de 2 csók után még ne ítélj!
2010. ápr. 25. 00:09
 4/8 A kérdező kommentje:
24 eves a srac szoval nem hiszem,hogy nem lenne tapasztalata :) En sem akarom,hogy ramenjen erre a kialalkulo kapcsolatunk de a csok a kapcsolat resze es szamomra eleg fontos is. Szoval nem tudom mit tehetnek:( elmondani nem akarom neki,mert ezzel megbantanam. Sot hazugnak gondolna,hogy idaig nem szoltam neki errol...
2010. ápr. 25. 01:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Pedig el kell mondanod neki ha kellemetlen az érzés!(A CSÓKRA GONDOLTAM TERMÉSZETESEN)
2010. ápr. 28. 13:28
 6/8 anonim válasza:
Először is: Borzalmas olvasni amit írsz...Nem létezik ékezet????
2010. ápr. 28. 13:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább szólj neki mert még jobb az elején tisztázni ezeket a dolgokat.Ha később szólsz neki csak rosszabb lesz.
2010. ápr. 28. 14:44
 8/8 A kérdező kommentje:

Kulfoldrol irok....Es igaz,hogy betudnam allitani a magyar ekezeteket de mar ket eve hasznalom az angol billentyuzetet es a magyarral mar nem tudok irni. Sajnalom,hogy ennyire zavar.

Koszonom az eddigi valaszokat. De,mint irtam nem ,,merek`` neki szolni. Nem akarom megbantani. Meg ugyan mit ernek el vele? Csak megharagudna:(

2010. ápr. 28. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!