Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tehetnék? (bővebben lent)
barátnőmmel 2 és fél év után szakítottunk mert hibáztam... sokat veszekedtünk de közben jól megvoltunk és azt mondta hogy ő már nem bírja ezt a sok veszekedést és mondtam neki hogy akkor legyen vége... nagyon nem gondolkodtam és nem vártam meg a találkozást és telefonba mondtam neki hogy vége... nagyon megbántam és szeretném visszakapni minden megtennék de nem megy... azt mondja szeretne egyedül lenni de közben velem találkozunk és mikor 1ütt vagyunk akkor csókolózunk, ölelés stb... kérdeztem tőle hogy hogy bírja hogy nincs velem és elsírta magát... azt mondja rossz neki... de egyedül szeretne lenni...
ez mit jelenthet? mit tehetnék? nagyon szeretem
Jajj mit bénáztok már.
Minek találkoztok és használjátok ki egymást?B*szki jelentsétek ki,hogy szakítotok,vagy azt,hogy újra együtt vagytok.De ne húzzátok egymás agyát,ne várassátok egymást.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!