Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék, hogy észre vegyen eg 15 éves srác? . én 13 vagyok.
Figyelt kérdés
2011. nov. 5. 19:56
7/8 anonim válasza:
Mutasd meg neki a melleidet! Ja, azok még nincsenek. Akkor esetleg várjál még pár évet.
8/8 anonim válasza:
szia én is 13 éves vagyok nekem is tetszik egy 15 éves fiú, aki őszintén megmondta nekem, hogy nem lehet semmi köztünk, de én azt ajánlom neked, hogy irj neki elősször próbálj meg barátilag közeledni felé de azután próbáld elmondani vagy jelezni neki, hogy bejön neked...sok sikert :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!