Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi fotód van az exedről? Normális ha kapcsolatban élsz mellette még is mappáid vannak?
Sziasztok!
Harmonikus,szuper a kapcsolatunk de ez a fotó probléma egyre inkább érzem árnyékolja.
A párom exe egy igazi kígyó,sajnos rengeteget kavart a kapcsolatunk elején.Sőt most is fel-fel bukkan.
A párom gépét nem igazán használjuk,de most elővettük ismét és rengeteg fotó van az exről,ezeket láttam már régebben is,el is mondtam,hogy engem rettenetesen zavar,bánt megalázónak tartom,hiszen tudja mennyire gyűlölöm a sok rossz miatt.
Ma megint belenéztem látom semmi sem lett törölve...
Nem azt kértem,hogy a nyaralásos fotókat törölje(azzal kiegyeznék:emlék) csak azokat amiken egyedül a nő van.
Felajánlottam,hogy írja ki cdre és tegye el a garázsban.Persze semmi nem lett abból sem.
Ezt én lihegem túl vajon vagy tényleg "gáz"?
Zöld kéz megy,köszönöm a válaszokat!
Tehát akkor embere válogatja...téma ez.
Én is az a típus vagyok aki mindent töröl hisz az a múlt és annak nincs helye a jövőmben mert nem véletlenül ért véget a kapcsolat.
De elfogadom azt is aki jobban kötődik az efféle emlékekhez így a párom képeivel is megbarátkozom.
Nem szóltam neki ez miatt nem is fogok elengedem ezt a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!