Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak kombinálok és én látok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kombinálok és én látok bele rosszakat?

Figyelt kérdés

Kezdem magam rosszul érezni emiatt. 1 hónapja vagyunk együtt. Nem mintha köteles lenne nekem beszámolnia bármiről (bár elvégre komoly kapcsolatot akar velem azt mondja)vagy elvárnám hogy minden apró dologról értesítsen, de már az utóbbi időben ez a harmadik alkalom, hogy este 8 vagy 9 óra körül eltűnik Faceről, el se köszön, inaktívak a hívás gombok is, tehát a netet is kikapcsolja telón. És reggelig nem is ír.

És mit gondoljak? Hogy mégse vesz komolyan, ha el se köszön. De gondolhatom azt is, hogy randizik vagy elhív magához valakit. Vagy csak direkt szívat és a határaim feszegeti? Volt olyan is már, hogy eltűnt 9 órakor és hajnali 1 körül reagált csak. Elvileg haverozott, azt mondta. De amikor rákérdezek személyesen, hogy mit gondol rólunk, jó e neki, akkor váltig állítja, hogy nagyon jól érzi magát, ne agyaljak, ne parázzak, hozzám bújik, cuki, kedves.

Olyan kettős ez az érzés. Nem tudom mit kellene tennem.

Ti mit tennétek? Valami tanácsot adjatok légyszíves!

2016. okt. 4. 22:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

"Nem mintha köteles lenne nekem beszámolnia bármiről (bár elvégre komoly kapcsolatot akar velem azt mondja)vagy elvárnám hogy minden apró dologról értesítsen, de már az utóbbi időben ez a harmadik alkalom, hogy este 8 vagy 9 óra körül eltűnik Faceről, el se köszön..."

Nnomost az igazság az, hogy DE, ELVÁROD.

Aki attól kiakad, meg elbizonytalanodik, hogy már a harmadik alkalommal (hűha, ez iszonyú sok) képes megtenni azt, hogy kikapcsolja a fészbukot (értsd: "lecsatolja a pórázt"), az bizony nem kicsit kontrollmániás/féltékeny.

És hát mindezt egy vacak, egy hónapos kapcsolatban.

Nos, nyugodjál meg: ezzel a mentalitással szépen el fogod érni, hogy nappal se kapcsolja be azt a nyavalyás netet. És a telefont se vegye fel, ha hívogatod, hogy mit csinál. A végén meg kirúg a fenébe, mert egy ilyen, rátelepedő-uralni akaró, zsarnok ember az nem társnak való.

Szokd meg a gondolatot, hogy a pasasod egy szabad ember és az egyetlen információd róla az, hogy "majd jön".

2016. okt. 5. 03:08
 12/15 anonim ***** válasza:
79%
Utolsó, nincs igazad! A legnagyobb bunkóság köszönés nélkül eltünni!Talán ha szólna,nem várná a kérdező feleslegesen!
2016. okt. 5. 05:58
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Érthető, ha ez nem tetszik. Nem elköszönni egyszerűen bunkóság.

Én jelezném neki, hogy nem zavar, ha haverozik, hiszen mindenkinek van privátszférája, de nem tetszik, hogy nem köszön el.

Ha szóvátétel után is ugyanazt folytatja, akkor meg szevasz. Egy hónap után már ez van, mi lenne később, amikor már ennyire sem fontos, hogy neked megfeleljen?

2016. okt. 5. 10:54
 14/15 anonim ***** válasza:
63%

#11: "Szokd meg a gondolatot, hogy a pasasod egy szabad ember és az egyetlen információd róla az, hogy "majd jön"."

Ebben az esetben szabadon tovább is libbenhet :)

2016. okt. 5. 12:24
 15/15 anonim ***** válasza:

Mond meg h ilyet ne csináljon többé, mert szánalomhegy.

Kommunikáljon, mint egy ember.

Bármikor van időm páromnak megírni, hogy itt van valaki és azonnal el kell menjek.

2016. okt. 5. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!