Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tapasztaltok a környezetetekben? Én nagyon rosszakat.
Én azt látom, hogy amelyik osztálytársam férjhez ment, az elvált, aki gyereket szült szétmentek, és nem egynél volt ez így... Akik érettségi után babát vállaltak már azok sincsenek együtt.
Itt vagyok 25 éves férfiként, és komolyan örülök hogy ennyivel is egyszerűbb az életem... Semmi biztatót nem látok a környezetemben, egyetlen egy igazi sikertörténetet se ismerek, és ez szerintem elkeserítő... Nem tudom ti, hogy vagytok mit tapasztaltok magatok körül illetve az életetekben
Ki korán nősül,hamar hal meg!
Hülyeség ilyem hamar gyereket vállalni.
Egy kapcsolat két emberen múlik ezaz, és nehéz megfelelő társat találni... Nem akartam senkit elvenni, és gyereket se. Jelenleg van egy elmebeteg barátnőm, szeretem, de szó szerint beteges dolgai vannak, az életben úgy látszik nincs szerencsém a nőknél, rossz lányokat vonzok be vagy éppen választok.
Vagy lelépnek, mert hát elmúltak az érzések, vagy kiderül hogy kattant, de valami mindig történik...
Nekem a baráti körömben még senki nem házasodott, alapított családot. Nagyszüleim együtt élnek több, mint 40 éve. Szüleim 23 éve házasodtak össze 19-20 évesen és 3 éve váltak el. Viszont nem hasonlítgatom a mások életét a sajátomhoz, mert az én helyzetem speciális.:D
(23F)
Egyedül a bátyám aki elvált, de az is az ő hibája. Mindenki, ő is tudta hogy a nője utálatos, hisztis, elmebeteg, pénzéhes élősködő... de ő 2 gyereket csinált neki, aztán elváltak mert nem bírták tovább. Hát na, nem csodálkozott ezen senki.
Mások körülöttem normális emberek, tanultak, intelligensek, kedvesek, nyugodtak, sose volt semmi gond a házasságukkal. Ahogy nekem sem. Még csak soha nem is veszekedtem a párommal. Jól kell választani és nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!