Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek merjek kockáztatni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek merjek kockáztatni?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja teccik egy srác a sulimból.Felvett msnre és tök jól elbeszélgettem vele.Nemrég bevalotta, hogy szerelmes belém,én pedig most tök boldog vagyok.A gond az, hogy nem merek belemenni egy új kapcsolatba.Az előző barátommal másfél hónapja szakítottam, mert úgy éreztem elmúltak az érzelmeim,pedig az hatalmas szerelemnek indult.Félek,hogy most is ez fog történni.Veletek történt már hasonló?Nem tudom mit tegyek.:(
2010. ápr. 24. 20:46
 1/9 anonim ***** válasza:

Akkor mi van, ha most nem az fog történni. Ez is benne van a pakliban. Ha tetszik neked menj bele nyugodtan. Sose lehet tudni, miből mi lesz.

üdv

2010. ápr. 24. 20:50
 2/9 anonim ***** válasza:
iggen, valószínű, hogy jobb ha ki sem próbálod te idióta
2010. ápr. 24. 20:50
 3/9 anonim ***** válasza:

Velem már volt ilyen. A szakítás után kb 2 hónappal már készen lettem volna egy kapcsolatra, ismerkedtem is (talán kicsit görcsösen), fél év telt el, de végül összejöttem egy fiúval, és azóta is együtt vagyunk. (4 hónapja)

Szerintem nyugodtan menj bele, viszont mondd el neki, hogy nemrég szakítottál, hogy meg tudjon érteni.

Azért azon gondolkodj el, hogy nem csak azért akarsz összejönni a sráccal, hogy elfelejtsd a régit vagy hogy féltékennyé tedd. Ha nem, akkor se siesd el, és élvezd a szerelem minden percét! :)

2010. ápr. 24. 20:56
 4/9 A kérdező kommentje:
a 2. kommentelőnek mondanám hogy nem vagyok idióta, csak bizonytalan.:S:(
2010. ápr. 24. 21:06
 5/9 A kérdező kommentje:
a többieknek pedig köszönöm:)
2010. ápr. 24. 21:07
 6/9 anonim válasza:

Próbáld meg, ne várj túl sokat a dologtól, csak lazán menj bele, akkor legalább az elején nem csalódhatsz :). Légy ügyes!

-Tapeworm-

2010. ápr. 24. 22:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Belegondoltál már abba,hogy Thomas Edison hány próbálkozás után tudott jól működő villanykörtét csinálni??Mi lett volna,ha ő is azt mondja az első kudarc után,hogy "mi lesz ,ha megint elrontom...O.o"...akkor most sötétben ülnénk esténként(najó nem mert akkor valaki más megcsinálja XD de érted a lényeget).Szóval szerintem mindent bele,legyetek szerelmesek,kitudja mi lesz belőle...:D
2010. ápr. 24. 23:05
 8/9 anonim válasza:
Lassan, de biztosan. Ismerkedjetek, mondd meg neki, nem akarod elsietni a dolgot. Mesélhetsz arról is, hogy a volt pasid miatt félsz. Ezért kkéred őt, ha tényleg Szeret, akkor legyen türelmes és suépen, lassan cserkésszen be. Bolondítson magába. Ha tényleg Szeret és tényleg te kellesz neki, akkor megfogja tenni, tud várni és küzdeni.
2010. ápr. 25. 06:39
 9/9 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm:)

sokat segítettetek..:P:)

2010. ápr. 25. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!