Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek merjek kockáztatni?
Akkor mi van, ha most nem az fog történni. Ez is benne van a pakliban. Ha tetszik neked menj bele nyugodtan. Sose lehet tudni, miből mi lesz.
üdv
Velem már volt ilyen. A szakítás után kb 2 hónappal már készen lettem volna egy kapcsolatra, ismerkedtem is (talán kicsit görcsösen), fél év telt el, de végül összejöttem egy fiúval, és azóta is együtt vagyunk. (4 hónapja)
Szerintem nyugodtan menj bele, viszont mondd el neki, hogy nemrég szakítottál, hogy meg tudjon érteni.
Azért azon gondolkodj el, hogy nem csak azért akarsz összejönni a sráccal, hogy elfelejtsd a régit vagy hogy féltékennyé tedd. Ha nem, akkor se siesd el, és élvezd a szerelem minden percét! :)
Próbáld meg, ne várj túl sokat a dologtól, csak lazán menj bele, akkor legalább az elején nem csalódhatsz :). Légy ügyes!
-Tapeworm-
nagyon szépen köszönöm:)
sokat segítettetek..:P:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!