Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megéri elhagyni a biztosat, ami csak fájdalmat okoz, vagy
merjek kockáztatni egy elsőre gyönyörű kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
A helyzet, hogy van egy barátom. 5 éve vagyunk együtt... Imádjuk egymást... És nem untunk egymásra. A gyerekkorom, az igazi tinédzserkor kimaradt, és helyre nem hozhatom.. De legalább élni szeretnék. A barátom sex téren nagyon nem foglalkozik azzal,n hogy elmegyek e... És amúgy is... tudom, hogy szeret, csak már ő nem a régi. És jött a képbe egy új srác.. És öszintén engem akar. Nem ARRA, hanem amúgy. Bekísér a suliba, De mondta, hogy nemhagyja, hogy megcsaljam a barátom, vagyis Nemcsinál semmi olyat. Összebújunk és eddig a legkomolyabb egy puszi volt a szám szélére. Megtudtam, hogy az előző barátnőinél amíg a lány el nem ment addig kínlódott. És, annyira aranyos. a barátom SOHA nemudvarolt nekem... De viszont a szakítás: háát...Ha meg is tennénk, nemlenne egyszerű, hiszen szinte együtt élünk... Minden közös...És... megakarja kérni a kezem... Túlságosan ragaszkodunk. remélem valaki tud tanácsot adni. Eddig csak megsirattak, hogy megcsalom a pasim, holott NEM.. Azt nemtenném soha... Előrre is köszi...:S
2008. okt. 22. 12:48
1/9 anonim válasza:
Ez nehéz,de amit még biztos sokan írnak majd neked h beszéljétek meg h miben lehet javítani,ha megmondod neki h szeretnél romantikázni akkor lehet észbe kap vagy megkéred h figyeljen kicsit jobban rád szex közben.Ha nem változik akkor mond meg neki h ez így már nem működik jól.És ha még ekkor sem esik le neki akkor viszont lépj tovább rajta!!!!Szerintem alap h a szexben 2 ember megbeszéli a dolgokat.Nem kérdezi meg soha h milyen volt? Kérdezz rá te h neki milyen volt és lehet visszakérdez és megmondod h nem sokon múlt,meg hasonlókat találj még ki.Sok sikert a döntésedhez!!!!!Amúgy hány évesek vagytok?
2008. okt. 22. 12:58
2/9 anonim válasza:
Hát én úgy érzem menned kell... Amiket leírtál abból 100%-ig lejön, hogy már nem vagy boldog a mostani pasiddal és a megszokás tart ott aminek, ha belegondolsz nem sok értelme van. Leírtad, hogy a gyerek/tini korod elmaradt amit helyre nem hozhatsz ugye nem akarod azt hogy pár év múlva hasonló fórumon a fiatalságodat is siratni ami szintén boldogtalanul telne. A döntést a szakításról szerintem már a lelked mélyén te is meghoztad (azzal, hogy ide írtál) mert rájöttél, hogy nem vagy vele boldog "tőlünk" már csak megerősítésre vársz. Szóval a leírtak alapján én mindenképp határozott lépést javaslok. P.M.
2008. okt. 22. 12:59
3/9 anonim válasza:
Szörnyű vagy egyszerűen. 5 évig szenvedsz valaki mellett, de nincs annyi bátorság és gerinc benned, hogy megbeszéld a barátoddal a problémáidat és együtt megoldást találjatok rá, hanem inkább a háta mögött flörtölsz valakivel. A barátod is, meg te is megérdemlitek egymást.
2008. okt. 22. 12:59
4/9 A kérdező kommentje:
Az utolsónak: IGENIS BESZÉLÜNK, és eddig minden gyönyörűvolt. Csak egy másik sác megmutatta, hogy jobb is lehet....
én 18 a barátom 19 éves. Igen, 13 éves korom óta CSAK Ő...
Mondtam neki, hogy keveset foglalkozik velem, és hogy annyira már nemjó. másnap együttvoltunk, olyan izgalmas volt az eleje mint régen, de a végén SEMMI.. Csak neki, sírtam, megint mondtam neki. Reakciója: Ha nekem anniyra nemjó vele, akkor csaljam meg nyugodtan... Mások szerint azonnal szakítanom kellett volna, de ahogy mondtam szerelmes vagyok... És nemmegy olyan könnyen..
határozott lépés... nah az az ami én soha nemvoltam. Ha azlennék, nemírnék, nem kérnék segítséget. És mivan ha csak az eleje szép ezzel a sráccal? hiszen minden kezdet szép az elején.. Aztán...
2008. okt. 22. 13:09
5/9 anonim válasza:
Feladni a régi , stabil kapcsolatot egy újért egy nagy baromság..de te tudod..te életed
2008. okt. 22. 15:16
6/9 anonim válasza:
HA szerelmes lennél a jelenlegi párodba, meg sem fordulna bennez az, hogy esetleg ezzel a másikkal jobb lehet...és igen az iylen "nem szakitok veled mert már rég együtt vagyunk" szövegből lesznek a boldogtalan házasságok...olyan életet akarsz? hogy össze vissza mindenki másol keresse a boldogságot?
Ja és megbocsáss, de szerintem a párod sem szeret jobban mint, Te őt...hogy mondd olyat hogy csald meg nyugodtan? erre csak azt tudom mondani hogy mindenki magából indul ki...ha ilyent mondott szerintem megtette már...
És igen, szerintem a te helyzetedben megéri elhagyni ezt a kapcsolatot egy olyanért amelyikben talán boldog leszel. Mindkettőtök érdekében, Üdv
2008. okt. 22. 15:23
7/9 A kérdező kommentje:
Én szerelmes vagyok! A barátomba. De az a másik... Talán túl jó... Még nemismer annyira, mégis mindent megtesz... hogy én boldog legyek...Hagyjam ott... nem olyan egyszerű azt... Ha voltatok már szerelmesek tudhatjátok... csak már nemjó... Változhat e... :( ?
2008. okt. 23. 04:37
8/9 anonim válasza:
Olvasd el mit irtal kerdesnek benne van a valasz. :)) Legalabbis az amit Te akarsz. Megeri elhagyni vagy merjek kockaztani? ez a ket dolog ugyanaz. En alhagytam egy lanyt 3.5 ev utan es megtalaltam az igazit... akivel azota is egyutt vagyok van egy lanyunk stb... Lehet, hogy Neked nem a kovetkezo lesz az, de a mostanival ha nem jo akkor nem eri meg semmi.... azaz ha neked nem jo akkor nem mindegy hogy neki milyen? emiatt a hozzaallas utan van az, hogy az emberek 10ev mulva ket gyerekkel akadnak ki, valnak el es akkor jonnek ra, hogy korabban meg kellett volna tenni.
2008. okt. 26. 22:59
9/9 anonim válasza:
Vállakozz! Én is ezt tettem. 16-23 éves korunkig éltem a barátnőmmel. De jött egy másik és első pillanatra feladtam a régit és már 9 hónapja szerelmes vagyok.
Meg amúgy is: vállakozás. Nem kell lerögződni, ha nem megy, de csak ha már nem javítható. Kockázatban van igazi nyereség. A biztos is lehet nyerő, de kisebb. :D Te dönts.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!